status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
vagy akar hallgathattok barki masra is, semmi ilyesmi nincsen, vannak nehezebb reszek, dehat ugye aki kurvanak all, ne csodalkozzon ha megb*sszak, ez egy ilyen stilusu jatek, dark soulst sem azert vesszuk hogy asitozva fel kezzel toljuk :)
van 1-2 neccesebb resz, amit mondjuk nekem casual jatekosnak 5-6-7edjere sikerult megcsinalni, itt van 1-2 arc akinek tuti menni fog elso-masodik probara
plusz meg nem nezegettem, de mintha lehetne allitani a nehezsegen a waypointos cuccokban, valami World settings vagy milyen menuben, egyelore nem lattam okat hogy babraljam
mas: moby most haverral vegigtoljuk, aztan ha ugy latom hogy van ebben a jatekban meg 1 vegigjatszas (egyelore igy latom), akkor felveszlek es csapathatjuk :)
valaki jart-e mar aaa... najo inkabb spoilerben, kb 2 ora jatek utani gameplay spoilerek vannak benne:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szoval miutan a templomban a root holgyet kiszabaditottam, az utana levo teruletrol nyilt egy ilyen nagy iparteruleten levo "arena", ahol mindenki mindenkit pufolt agyba szajba, ez megvan? na, itt volt az egyik kozepso epuletben egy zart ajto mogott lila targy, de az istennek nem talaltam hozza kulcsot, masnak sikerult?