status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Remnant szerintem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Technikailag:
Szerintem egyazegyben a Darksiders 3 minősége, semmi extra, ellenben ha leszámítom az orrom előtt kitett texturákat, néha csevegéskor karakterekkel vagy átvezetőkben, töltéskor, akkor bőven kellemes ehhez a stílushoz.
Gameplay:
(bocs ha a laikusoknak nem minden lesz érthető)
A játék irányítása meglepően jó sok mai tps-hez képest.
A hard nagyon dinamikus, a lövöldözés, mozgás, dodge szép folyamatos nagy csoportoknál is.
Amire oda kell figyelni az a dodge időzítése mert szegény nagyobb moboknak olyan range-e van hogy olyat még a BB/Souls 3 pvp-ben sem láttam még... Csak ott ez a lag miatt volt.
A játék követi a souls játékokat.
Viszont most csak a különbségek kedvéért.
Itt a fő eszköz a fegyver.
Lőszer néha potyog, de jobb spórolni mert csak a mentési pontoknál, amik runa kövek, lehet feltölteni.
A mlee az olyan, mint a Resident Evil-ekben a kés, amikor nem emelned fel a fegyvert, akkor kell
Támadni.
Van jó kis karaktergenerálás.
3 class közül lehet választani.
(távolsági, mid és közelharci class van)
3 fejleszthető képesség van. (legalábbis az elején)
Élet, vita, meg még valami asszem a fegyverkezeléshez.
Van egy közponi hely ahonnan felveszed a küldetéseket.
A világok közti utazgatás olyan mint a Dark Souls 1 ben asszem ilyen csikokban vannak a területek egymás alatt és a vilagok külön fülön lapozni.
Minden fejlesztéshez ki kell menni a bázisra, kivéve a képességpontokat lehet ellőni menet közbe.
A játék real-time megy, nem lehet szüneteltetni.
Ahoz, hogy nyiss coop-ot és nyitottan játsz, kell konzolon elōfizetés, annélkül teljesen offline megy.
A főképernyőn lehet több karaktert csinálni és kb úgy váltogatni, mint a Fortnite lobby-nál...
Az itemrendszer vegyes, van sárkányszív, ami ujratöltődik a runa kőnél, ez fix. (teljesen feltölti a karakteret) aka DSouls Estus.
És van mellette a Bloodborne szerű a pályán ritkán található piros kis üvegcsék, ami csak életet tölt.
Pályák (egy része) és azon lévő ellenfelek változnak.
Nem betanulható.
Vagyis csak nagyjából.
Soha, de soha nem láttam még ilyet játékban.
A Hud nem ki és be kapcsolható, hanem állítható részletesen a nagysága meg áttetszősége.
NAGY pirospont ezért részemről.
Az ellenfelek eddig vagy gyorsak, vagy lassúak, de pl amig nem mész közel tudnak védekezni, vagy simán ők is tudnak lőni.
Szóval nem lesz az hogy majd messziről lepuffogtattok mindenkit.
Ballance az van.