status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Zóanagyvarázsló
    Egy játékot te irányítasz, így ebből a szempontból* jobban benne vagy, ha 15 órán át nem tudsz azonosulni a saját tetteiddel (ugye a GTA más, mert az FUN, illetve humoros, a SotC egyik sem), a kolosszusok megölése pedig mind érzelmileg, mind mechanikailag csak ürességet nyújt, abba bele lehet fáradni. Nagyon jó, hogy van ilyen, de a kevesebb nekem, ha nem is több, de elég lett volna.

Mindezt csak azért hangsúlyoztam, mert tényleg megtapasztaltam azt is, amiért sokan nagyszerűnek tartják a játékot, de azt is, hogy mi tud benne taszító lenni.

Szeretem a komolyabb tartalmat játékokban, működik is, de az irodalom és filmek azért még mindig más szint. Ugyanakkor a Doom vagy a Bayonetta elég jól állja a versenyt az akciófilmekkel. És nemcsak arra gondolok, hogy egy Endgame-ben az akció mennyire nem tud lázba hozni, hiszen gyakorlatilag egy intró az egész. (És ezen a ponton eszembe jutott, hogy milyen érdekes és könyörtelen élmény volt a kritikailag legyalázott Kane & Lynch 2: Dog Days.)

*Mert például ezt a filmet egyébként sokkal jobban átéltem.