status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Zóanagyvarázsló
    A gen végén jött, vagyis amikor "mindenkinek" volt PS2-je, még a kezdetben értelmes játékkal nem rendelkező PS3 előtt megjelent mindenhol. Vették persze, de azért a fejlesztési idejét is figyelembe véve, nem pénznyomda volt. Ezzel nem a játékot kívánom degradálni, csak jelzem, hogy 2005-2006-ban sem imádta mindenki, hiszen a PS2-es user base-ből maroknyian játszottak akkor vele, más nagy nevekhez képest.

A 20 óra nézőpont kérdése (eleve a Limbóra és az Inside-ra írtam, hogyha olyan hosszúak lennének, hasra ütve), time attackhoz, a megmászhatatlan megmászásához kell annyi. Én ezeket kihagytam (bár az utóbbinak nekifutottam a végén), de próbáltam mindent felnyalni, így lett 16:50 a második végigjátszás legeleji mentésem ideje, és 14:35 a 15. kolosszus utáni mentés). El kellett volna engednem, de reméltem, hogy találok valami érdekességet, illetve a fejlődéshez jól jött az opcionális farmolás, melyre igenis épített a design.

A nem szórakoztató alatt a "joy" hiányára gondoltam. Ez egy melankólikus, letaglózó játék, nem az Örömóda zeng alatta a tudatodban. Éppen az általad említett céltalan gyilkolászás miatt rossz volt játszani, hiszen gyűlöltem a főhőst, akivel nem azonosultam egy percre sem. Ettől még érdekes, megtapasztalandó élmény volt. A számomra való elnyújtottsága miatt viszont valóban munkának éltem meg. Volt olyan egyébként, hogy volt egy kolosszusnak egy trükkje, jött egy másféle, majd megint ugyanaz kellett az újabbhoz.

A játék klasszikus, de nem való mindenkinek, és nem való minden tisztelőjének sem többszöri újrajátszásra. A megjelenés idejének van ebben szerepe, de nem az a döntő. Az meg már egy érdekes folytatása a történetnek, hogy a The Last Guardiant sokan úgy élték meg, mint egy megkésett 2005-ös játékot. Repesve várom, hogy játszhassam PS5-ön, és megkapjam, hogy 2016-ban kellett volna.