status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Zóanagyvarázsló #95698 Ez mind igaz, de azért azt se felejtsük el, hogy PS2-n nem volt ez ám kasszasiker vagy közönségkedvenc, a kritikusok rajongták körbe és az ínyencek. Egy rétegjátékról van szó, mely más kultúrából érkezik, és művészet, művészfilm akar lenni. Lehet magyarázni az évszámmal, de még jó, hogy nem mindenkinek való!
Amúgy amit írsz, azt én már a legelső bosstól elkezdtem érezni (PS3-on), és azt is sejtettem, hogy a végén mi várható, azt meg "tudtam", hogy mi nem. Érthetően kellett pár kört futni, de vagy 10 kolosszust kivágtam volna belőle, bár akkor nem sikerült volna mechanikailag is totálisan belefásulnom, csak többé-kevésbé. Olyan érzés volt, mintha a Limbót vagy az Inside-ot elnyújtanák 20 órásra ugyanazt ismételgetve. Semmi baj nincs az alapmechanikával, de lássuk be, hamar "elfogy". Persze ezt teljesen áron kínálták PS2-n, kellett a hossz, mint a Halónak (bár ez inkább csak szarkazmus, nem hiszem, hogy Uedát ez vezette).
Az már egyénfüggő, hogy valakiből éppen így váltja ki a "szükséges" érzelmeket, így élvezi, vagy mindez már sok neki. Érdekes játék volt, örülök, hogy végigjátszottam, de az biztos, hogy nem a szórakozásról szólt, egyetlen másodperce sem. Szóval a végén, az általad említettek mellé még egy csatlakozott: derohadtjóhogyvégrevége. Ami őszintén szólva már inkább tompította a többit, mint erősítette.
Pedig szeretem Kuroszava filmjeit, az Andrej Rubljov 5 órás verzióját sem untam egy pillanatig sem, de a játékipar egyik művészi csúcspontja biztosan csak 2005-ben lett volna fogyasztható a számomra, mert az az egyszerhasználatosságáról ismerszik meg. (Ez nem feltétlen neked, hanem a "mindent a maga idejében kell játszani, máskor nincs értéke" hozzáállásnak szól.)