status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Egyrészt ha dobozos verza, ne dobd ki, megveszem jóárasítva 
Másrészt a PS2-es Sotc előtt ilyen toronymagas boss ölés nem nagyon volt. Főleg nem olyan minőségben... majd beledöglött a PS2, szerintem volt ott néha 15 frém is néha.
Pont az volt a játék másik nagy vonzereje, hogy különösebb nagy monológok nélkül tudtak hatni rád. Mész és ölöd a bossokat, hogy megmentsd a "hercegnőt". Na de egy idő után a játékosba belehasított az érzés, hogy ezek a szörnyek nem tettek ellened semmit, te mégis betörsz a világukba és halomra ölöd őket. Megéri ez az ár a szerelmedért? Ezt az érzést pedig úgy ültette el beléd a játék, hogy nem mondta ki, csak éreztette.
Maga az atmoszféra is szándékosan olyan. Érzed az ürességet, hogy egyedül vagy, hogy ártatlan szörnyeket gyilkolászol, miközben rájössz, hogy a legnagyobb szörny itt te magad vagy. Ebben rejlik a Sotc zsenialitása. Volt olyan pont a játékban amikor elérzékenyültem, pedig nincs is szivárványos alsóm azóta se...
Az viszont szerintem is kicsit sok, hogy 3. újrakiadást éli meg a játék, remélem PS5-re nem jön egy re-remaster. Meg ha ez jött, az ICO mé' nem?