status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Van más is akinek nem tetszik/tetszett a Shadow of the Colossus? Csak mert neten mindenki mindenhol agyba-főbe dicséri, kritikáknál is bele írjak, hogy kötelező darab PS4 tulajoknak, és hát megvettem... megbántam... nem kicsit, nagyon. Számomra rém unalmas, hogy állandóan csak A pontból B pontba kell menni, ki kell találni mi a gyenge pontja a kolosszusnak (vagymiafenének), aztán felmászni, kinyírni. Ezt kell 16szor csinálni azt hiszem. Aztán vége? Ennek nem sok értelmét látom. Maga a koncepció jó, nincs vele baj, de a játék TÁTONG az ürességtől, kis millió tartalom még elfért volna és akkor nem lenne olyan monoton a lovaglás meg a kolosszus gyilkolás. 8-at öltem meg, utána feladtam, egyszerűen annyira unalmas, hogy képtelen vagyok végig játszani. Nem is érzem azt a késztetést, hogy nekem ezt végig kéne játszanom, mert akkor negmentem a nőt és boldogan alszom utána. Boldogan hagyom hogy az én történetembe örökre ott feküdjön az a nő, mivel történetileg nulla a játék és egyszerűen nincs semmi ami rá tudna venni, hogy nekem őt meg kéne mentenem, azt se tudom ki az. Ennél még az ezer éves Márioba is jobb a történet és ez sajnos nem vicc. Lehet, hogy a 2005-ben ez nem volt rossz (bár szerintem már akkor is voltak ennél sokkalta kiemelkedőbb játékok), de nekem így, hogy most 2019-ben játszok elsőnek ezzel a játékkal, rém unalmas és az év csalódása egyben. Ezt még arra se méltatom, hogy kirakjam a polcra, inkább kihajítom a kukába és próbálom elfelejteni.