status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Toltam kicsit a Bloodborne-t. Most olyan érzés lesz, mint kezdő buzinak a gőzfürdőben, de vállalom.
1. A technikai kínjaimat, már milliószor leírtam. ~2 óra játék után konkrétan alig látok. Rettenetesen lefárasztotta a szemem, úgy, mint az elmúlt évek során semmi.
2. Valami egészen elképesztő 1.5 órát mászkáltam fel alá, és irtottam mindent és csak nem jött semmilyen mentési pont. Ez most így normális? Igen, shortcutokat nyitogattam, de nekem relatív távolinak tűntek ahhoz, hogy boldog legyek tőlük. Ráadásul a rengeteg "XP-t", nem is tudtam mire elkölteni az első boss előtt. Az első boss után persze volt mentési pont.
3. Kamera gondok. Korábban is, de főleg az első bossnál gyakran semmit nem láttam.
4. 48%-nak van meg az ELSŐ BOSS trofija (Cleric Beast)... ez, hogy a bánatba lehetséges? Ez nem azt jelenti, hogy akinek megvan a játék és tolta, annak kb. a fele jutott el csak az első bossig? WTF?
Alapvetően korrekt cucc, de sajnos nem érzem azt a tüzet, mint eddig bármely Souls játéknál (DaS 3-at kivéve), vagy a Nioh-nál, ami 10 perc alatt több 100 órára behúzott. Nagyon nem értem miért van ennyire odáig érte mindenki.
Spoilert ne, pls. Köszönöm!