status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • blackfire001
    Végre eljutottam odáig én is hogy megvan a Days Gone és már vagy 6 órát raktam is bele múlt hét óta.
    1 Buggal találkoztam csak, amikor az egyik embert a játék nem a háztetőre, hanem a háztetőtő fölé kb 20 méterrel helyezte el és ott pattogott szerencsétlen. :D Kb 5mp-ig aztán 'rendbe jött'.

A játék önmaga viszont lenyűgöző, nagyon át lehet élni minden percét, a hangulat magáért beszél.
    A hordás félelemet pedig nagyon át tudom érezni...
    Kis spoiler a hordázásról:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    1) Egy NERO állomást akartam megszerezni... Be kellett dobnom a benzines kannát a kerítésen belülre hogy fel tudjam tölteni a generátort... Na míg idáig eljutottam valahogy felkeltettem egy horda figyelmét és elkezdtek özönleni. Épp bejutottam az állomásra, lootoltam mire elkezdték nyitogatni az ajtókat. Nagyon para volt amikor sétálok az állomáson egyszer csak kinyílik az ajtó és ott egy korcs, majd feltűnik mögötte a többi (úgy, hogy nem látok ki). Egyből sprint egy másik ajtóhoz, ott kifutottam ezek meg jöttek utánam. Épphogy eljutottam a motorig. Beteg volt...
    2) Tisztogatom a fertőzött zónát, gyűjtogatom a fészkeket. Megvan mind, lootolgatok a kisházban erre egyszer csak nagy krákogások. Hát mondom mi a szar!? Kinéztem a kisablakon és eléggé közel battyogott el épp a horda. A motor mondom sem kell hogy messze volt. :D
    3) Az egyik NERO állomás egy barlangban volt. Ó mondom jól van, ez nem lesz nehéz mert egy helyen fognak kirohanni úgy is. Aha... Ja... Egy horda tanyázott a barlangban. :D Dobáltam a molotov koktélokat meg a robbanószereket és közben lövöldöztem is de csak nem akartak elfogyni. Nagy sprintet levágtam a motorig és helló. :D 3x visszajárkáltam, szépen apránként aprítottam még őket és így sikerült csak az első hordát legyőznöm. Beteg volt... Én nem tudom hogy később mi lesz még itt, egyelőre nem értem hogy lehet még úgy rendesen hordát aprítani . Kemény...