status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Zóanagyvarázsló #95346 Nem azt mondom, hogy nem lesznek új feature-ök (éppen azt írtam, hogy PS5-ön meg lehet mutatni, hogy azonos játéknál többet tud), vagy gombnyomásos lesz a port a crossgenekhez, hanem azt, hogy az eladott PS4-ek számát tekintve csak a szoftvert nézve megéri a befektetést. Amit a PS5 elvisz 60 fps-sel, az egy Prón nyilván hozható majd 30-cal (azért írtam a Prót, hogy kisebbnek hasson a különbség, nem másért), és még mindig egyszerűbb móka lesz, mint a PS3-ra fejlesztés volt.
Játékosként viszont nyilván az a jobb, ha minél több gépre elérhető adott játék. Exkluzívoknál Sonyn belül, multiknál meg mindenre. Feltéve, hogy ez nem vesz el erőforrást jobb helyről. (Nem hiszem, hogy a Naughty kreatív mágusai portolni fognak.) Engem sem fog érinteni, mert nem veszek már PS4-et az esetleges "forward compatibility" miatt, PS5-re tervezek - a BC miatt is. Én még a GoW-ot is kihagytam, hogy ne a fosportot játsszam, hanem a PS5-ös verziót :)
Már ha lesz időm játszani, de legfeljebb majd nem csak magamnak veszem, hogy meg tudjam győzni magam arról, megéri.