status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Zóanagyvarázsló
    A ME nem volt fapados? Az első rész nagyon is. Szép volt ugyan, de akadozott, pop-up volt mindenhol, a liftes töltési idők legendásak voltak. A harcrendszere mint AAA akció-RPG-nek nem volt szofisztikált, de TPS-nek nagyon gyenge lett volna. Az AI borzalom volt. A szállj le néhány fajta bolygóra mékózni és hasonló mellékküldetések miatt a maxolós játékidő 90%-a töltelék volt. Kifejezetten szerettem a játékot, de a tizenegynéhány órás főszál mellett néhány mellékküldetés volt igazán jó. Nagy dobás volt akkor, mint AAA sci-fi RPG a BioWare-től, de azért sok sebből vérzett. Speciel egyszerre éreztem felvizezett AAA-nak, miközben sok szempontból B-kategóriába hajlott.

Az alapból AAA-plecsniig el nem jutó Alpha Protocolt jobban élveztem, ahogy a Deus Ex: Human Revolutiont is, az utóbbi kapott ebben a genben folytatást is (de a prevgent részt vagy a legelsőt jobban bírtam). Nézőpont kérdése, hogy a Dishonored 2, esetleg a Prey befér-e az RPG kategóriába (van akinél a ME sem).

Eközben a DA:O-t PC-n izometrikusan volt érdemes játszani, úgy meg máris nem annyira más, mint az általad leszóltak, a DA2 meg ronda volt, miközben ismételgette a tartalmat, alázták is érte. Biztos drágábbak voltak, mint a Divinity, több volt bennük az A, csak engem játékosként nem ez érdekel, de még a szememet sem. Összességében én jóval árnyaltabban éltem meg a prevgen AAA csodáit.

Ettől függetlenül egyetértek azzal, hogy jó lenne több AAA RPG is, meglátjuk, hogy például az Outer Worlds mennyire felel meg a kívánalmaknak.