status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Zóanagyvarázsló
    Ugyanakkor létezik ezeken kívül más is, ami jelentős. A Battlefieldek, CoD-ok, sportjátékok hozzák magukat, az AC-k ritkábban jönnek, de éppen azért mert túl sok volt, és már nem működött úgy.

A Souls-vonalhoz még hozzáteheted a Nioh-t, de más, kevésbé jegyzett klónok is készültek.

Ugyanakkor van ebben a generációban Doom (lassan kettő, előzőben egy se volt), több Wolfenstein. Shadow Warrior is jött kettő, előzőben nulla. Szóval ha valaki oldschoolabb FPS-t szeretne, akkor éppen ez a gen nyer kiütéssel. Szintén több a TBS, az XCOM óta megszaporodtak rendesen.

Az RPG-k is nézőpont kérdése, mert AAA kevesebb van, ahogy az említett cégektől is, de a ME1 fapad volt, a DA2-nek már a demójától rosszul lettem, a Bethesda RPG-i meg nekem szájhúzósak. Magyarán szerintem a mostani RPG-k sem rosszabbak, csak mások, és nem feltétlen csúnyák.

Az a helyzet, hogy mindig változnak a trendek, mindig háttérbe szorulnak vagy előtérbe kerülnek új fejlesztőcsapatok, nem az előző generáció meghosszabbítását szoktuk kapni. De közben vannak olyan meglepetésjátékok, mint a Days Gone, amiért itt rajonganak sokan ("túloldalt" meg a Sunset Overdrive, azért én).

A fő gond a sztárcsapatokkal az, hogy bizonyos műfajokban eszetlen sok embert kell ráállítaniuk egy játékra, hogy felülmúlják az előző művüket. Tavalyelőtt például elővettem a GTA 3-at, végig is játszottam, jó volt, de tartalomra ma már viccnek számít, kihívásra az AC2 is komolyabb, pedig mekkora dobás volt új korában! Tátott szájjal játszottam. A mai Rockstarról elképzelhetetlen, hogy csak annyira bővítgesse a koncepciót, mint a PS2-érában.

Én nem akarom megmagyarázni, hogy jobb vagy több a nyolcadik generáció felhozatala, mint a hetediké, de bonyolultabb összevetni azért, mint ahogy te próbálod. Másrészt ezen az alapon a PS3-generáció is egy vicc volt, a Halók és a Gearsek nagy száma ellenére. Azt viszont teljesen el tudom fogadni, ha neked kevésbé tetszik. Ha nem lenne így is túl sok játék, biztos én is kétségbeesnék, de az én ízlésem más, és többféle játékot szeretek, akár a multi és a co-op is jöhet.