status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
- SP: nagyon bele vannak temetkezve évek óta a Csucsimába. Remélem lesz eredménye is.
- Insomniac: hát ők aztán jó sok hülyeséget (is) csináltak ebben a genben. Aztán a spidey-val visszajöttek, de én már egy lyukas garast nem tettem volna rájuk
- a QD olyan toxikus hellyé vált, hogy csoda, hogy abba az egybe nem haltak bele(a botrányokba). Ott valami reformok kellenének
- Sajnos úgy tűnik, hogy az autós játékokra már nincs tömegigény. Én is vártam volna valami jó kis arcade cuccot, de nagyon úgy fest az evo utóéletéből, hogy már ott sincsenek új ötletek, ahol még volna mit keresni
- FPS- naja. Kiégette a zsánert az előző gen.
- Voltak, csak nem sony stúdiók szállítják. Amúgy szerintem a knackok pl jók voltak, nade ilyen hat in timeokat köpköd az ipar ki magából a sony nélkül is. Sétaszimulátorokból is sok jön. Mindazonáltal tény, hogy ilyen Joruney vagy Puppeteer minőséget én is szívesen látnék.
- Szerintem az AAA rpg-ket alapvetően nem ez a gen "gyilkolja" (így is vannak jók), hanem a MOBA-k. Vagy inkább a gazdaságilag jobbnak igérkező zsánerek.