status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Zóanagyvarázsló #95001 Ez a lényeg. Nekem az elérhető PS1-2-es játékok (jórészt remasterek, de nem csak) adták el a PS3-at is, PS4 sem azért sem lett végül, mert az előző genhez képest kevesebb játékot látok rajta, hanem mert egy generációnyi játékért lusta vagyok konzolt venni :) (Illetve a drágább HW és a fizetős multi sem segít, ahogy az sem, hogy a Sony és a Nintendo IP-jeuit kivéve gyakorlatilag minden van már PC-re.)
Szóval még PC+PS3-ról sem értem az előző generációhoz való drasztikus visszalépést, pedig én aztán nem vagyok fanboi, hogy be kellene védenem a PS4-et.
Mindazonáltal van egy kis hiányérzetem a partvonal mellől:
- az első generáció, amikor a Naughty Dog nem tett le új IP-t az asztalra, és mennyiségileg sem vitte túlzásba
- a Sucker Punch csinált fasza Sly Coopereket PS2-re, majd két és fél inFamoust PS3-ra, most lett másfék inFamous (nem új IP) - nekem amúgy a Sly Cooperek jobban bejöttek az inFamous 1-2-nél (a PS3-as, nem Sucker Punch-féle 4 is)
- az Insomniactól összesen egy Ratchet-reboot jött, a mi platformeresebbnek tűnik, azon kívül csak a Spider-Man (de ha hozza a Sunset Overdrive szintjén, akkor rendben, abban élmény ugrabugrálni is)
- az időközben multiplatformmá vált Quantic Dream is csak egy filmig jut a jelek sezrint
- mivel a Drive Clubot kinyírták, könyedebb autós cucc nem is jött (legfeljebb multiplatform, de ott sem erős vagy széles a mezőny, ugyanakkor én a MotorStormokat sem bírtam)
- exkluzív FPS-nek a három Resistance és a két KZ (plusz a Haze, én hős vagyok, nekem megvolt!) után maradt egy KZ, de azért ezekért nem akkora kár
- talán lemaradtam valamiről, de valami LBP-Puppeteer-féle kreatívabb vonal hiányzik (tudom, ott van VR-ra az Astrobot)
- ha valaki az akár multiplatform AAA RPG-ket keresi, az tényleg bajban lehet, de ugye van eközben Witcher 3, illetve PS4-re is jobban megérkezett a másodvonal és az izometrikus áramlat
- a multiplatformkefét nyilván lehet még ízlés szerint sokat rágni