status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #94509
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem, félreérted ahogy Ulthanito.
    Leszarom a figyelmet.
    Egész egyszerűen egy poénos klipp volt. értesz, poén ennyi, ha egy xyz ember csinál egy jo klippet vagy videót azon is nevetek, ha vicces és esetleg megmutatom...

Semmi összefüggés a twitch-el.
    A twitch-ben ennyi a jó ezért ott játszom, mert ha történik valami folyamatosan rögzíti, kivágok másodpercek alatt jeleneteket és megmaadnak "emlékbe".... most ez azért van mert éppen játszottam és nálam történt.

Leszarom magát a twitch-et...nem az érdekel.
    Ha ismerős jön, néz és közbe dumálunk akkor örülök neki, de amúgy nem azért linkelem ezt hogy akkor más nézzen, scak szimplán egy a szitu konkrétan itt vicces volt hogy a kanna oda pottyant, szerintem legalábbis, de lehet rossz a humorom.

Ulthanito is ezt nem fogja fel, hogy ha érdekelne és bizniszt akarnék a twitchből rámennék a donate-re, kitennék paypal-t hopgy küldjenek pénzt, vennék normális felszerelést, kamera, mikrofon.

De hiába pofázom neki is, nem értem mit rugózik még mindig ezen.
    Szóval töröld, de azt kikérem magamnak, hogy én szimplán promozok itt valamit, max a klipben lévő visses jelenetet, de ezt másképpen nehéz elmutogatni, mivel nem láttok ugye, csak amit kommentelek. -.-

Szóval nem kell nekem figyelem, ne is adjatok, nyugodtan tekintsétek semmisnek, de akit érdekel, az a pár ember, vagy megnézné, ne vegyétek el a lehetőséget, opcionális dolog ez, vagy rákattintasz vagy nem. Legalábbis így gondoltam eddig.

És nem reklámoztam semmit, a twitch csatornámat se, mert ez egy klipp, nem egy csatornára mutat rá.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.05.02. 11:40:00