121261
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#94305 Mai rohanó vilàgban, szerintem olyan mindegy mikor veszi az ember az adott jàtékot.
Ha nem erre akkor màsra megy el a pénz.
Én pl azért veszem day1 sokszor mert pont akkor vagyok szabadnapos.
Idősebb korban meg minden idő érték.
Sose agyaltam azon, hogy ha valami jàték tetszett és tudtam, hogy érdekel akkor vàrok vele akciókat stb..
-
Prof William #94304 Igen. :) -
Evoluti0N #94303 Days Gone: Metascore 72
Mixed or average reviews
based on 52 Critics
Látottak alapján nem számítottam sokkal többre. Jó lesz ez majd valami sale-ben. Nem mintha ne lenne most mit játszani. -
#94302 Akkor a Witcher-t bizonyára pc-re vetted :) -
Prof William #94301 Bár én még nem raktam bele száz órákat - most vagyok a Shadows of Yahram bossoknál - de Lovecraftos kapcsolat nekem is elég nyilvánvaló.
A Day 1 -hez. Az egyetlen játék amit valaha Day 1- re megvettem az a Witcher 3-volt. De azt azóta sem bántam meg. :) -
#94300 Szerintem se bölcs, aki Day1, pre-order vásárol, de nem is ostoba... inkább csak elvakult, naiv, ami persze nem feltétlenül jobb kategória. De mondom: Én is n+1x benyeltem a Day1-t és a DaS 3 volt az utolsó, ahol elkövettem ezt a hibát. Azóta tiszta vagyok. -
#94299 Áldjon meg a csatkai Szűzanya születésnapod alkalmábul, Gero! :P
Legyen akkor egy Days Gone a szülinapi ajándékod :D -
#94298 Semmi gond, nem történt itt probléma, én is csak vicceltem, de amúgy jah a BB az Bloodborne, hogy mennyire LC téma, azt nem tudom, nem értek hozzá. :D -
#94297 -
#94296 Mi is téged! -
#94295 Na amúgy tényleg elnézést az ostobázás miatt, nem vall rám, nem szokásom, nem voltam én mindig ilyen :)
Részegen nem szabad fórumoznom, főleg nem, ha rossz passzban vagyok.
Szeretek mindenkit! :) -
#94294 Ma is jött egy 13 gigás patch. 1 hét alatt ez már a második nagy patch hozzá -
#94293 Engem is érdekel. Pusztán csak kivárok kicsit, és gyanakszom.
Mondjuk a Sony nem szokott mellélőni nagyon az exklukkal, szóval na. Jóleszez. De nem sietek a vétellel, nagyon kíváncsi vagyok a kritikákra. -
#94292 Én vásárlás előtt mindig sokat tájékozódok legyen az bármi nem csak játék. Rengeteget olvastam days goneról és a kevés negatívum mellett nagyon sok pozitívumot is. Szerintem sokan meg fognak itt lepődni ezen a játékon. -
#94291 Jóvan, be voltam baszva tegnap, elnézést, hogy a szép és okos fórumtársakat leostobáztam, mea culpa, felcsatolom a penitencia övet, és kilenc farkú macskával csapdosom magam a cellában ma este, amíg elmormolok 12 miatyánkot.
És javítom a dolgot - az, aki előrendelésben megvesz egy játékot, amiről nincsen még semmiféle konkrét visszajelzés, viszont vannak hírek teljesítményproblémákról és bugokról, az okos. (nem mintha én nem csináltam volna ilyet a múltban, de pillanatnyi hangulatomban ez nem érdekel)
Elhatárolódom magamtól és megemlékezek.
-
#94290 Ahhhahaha, ez jó! -
#94289 Amiket láttam meg olvastam róla, az alapján nem lesz rossz játék. Én meg szeretem az open world cuccokat, survival játékokat és a zombikat is úgyhogy annyira nem nyúlhatok mellé
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.04.25. 09:00:03 -
#94288 ty :) -
#94287 Ez egy picit szerintem is erős volt, nemvótá' te ilyen :-/
Lemezen semmi kockázatod nincs. Megveszed, tolod, nem tetszik, eladod minimális bukóval. Digitálisan venni Day1 egy ilyet szerintem is rossz húzás, de hát nem a mi pénztárcánk.
Viszont mivel iszonyat mennyiségű jó játék van, így valóban érdemes várni egy kicsit. Már csak azért is, mert Day1 mindig megy a kínlódás a bugok javításával, aztán az 5. patch után olyan a játék, hogy azt nyugodtan ember elé lehet tenni. Sokszor beszoptam én is a magas áron vásárolt pre-order cuccal és mindig, de mindig kiderült, hogy jobban jártam volna, ha kicsit várok... és nem csak az ára miatt.
-
#94286 Már miért lennének ostobák, hogy megvesznek egy játékot, ami tetszik nekik? Hisz erről szól egy hobbi, bármilyen hobbi, nem?! Hogy szívesen áldozunk rá, időt és pénzt.
Az ostoba pont az, aki fillérbaszva inkább kivár két hetet, csak hogy ezer forinttal olcsóbb legyen a játék. Mert olyan nyomorult, hogy sajnál költeni a SAJÁT hobbijára. Érted, nem a szomszédéra, a sajátjára! -
#94285 Isten éltessen, Gero! -
#94284 A bátran ostoba nekem szimpatikusabb, mint az oktondi paraszt. -
#94283 Bátrak vagytok. Én már elégszer befürödtem a preorder mókával - PC-n, ahol az árak jobban játszanak - ez nekem túl kockázatos.
Bízom a játékban, ha szar, akkor szar, nem gond, orbitális backlog van, lesz mivel játszani. Ezt viszont az első pár hét visszajelzései után veszem, vagy nem.
Bátrak vagytok, és ostobák. Köszönöm, hogy tesztelitek nekem a játékot :P -
#94282 Ez mi a faxom???????? -
#94281 -
#94280 Köszi, enyém valós :D -
#94279 Ja, és hát téged meg a isten éltessen a születésed napján! (bár sose tudom megjegyezni melyikőtök kamuzot, és ki adott meg frankót :D)
-
#94278 Igen, értettem, csak előtte felmerült, hogy Lovecraft hangulat ömlik belőle, arra is reagáltam. -
#94277 Én nem azt írtam hogy átjön neked, csak hogy az a Bloodborne... :D Mármint a BB = Bloodborne
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.04.24. 21:55:14 -
#94276 Énis. :D
Előtte alszok gyorsan. -
#94275 >Gameplay videókat nézve nekem abszolút nem jön át a Lovecraft hangulat belőle
Mi viszont százórákat vertünk bele :D Nem véletlenül állítjuk, (és mások is). -
#94274 Gameplay videókat nézve nekem abszolút nem jön át a Lovecraft hangulat belőle, új Call of Cthulhu nekem sokkal jobban passzol a könyvekhez meg társasjátékhoz. Sinking city is jónak tűnik nekem ilyen szempontból. Három közül eddig nekem a legjobbnak tűnik. -
#94273 Na már csurog lefele days gone... 26án éjfélkor kezdek -
#94272 Hmm,...rágja meg papó
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.04.24. 19:09:48 -
#94271 Yes! :D -
#94270 Days Gone DLC coming in June with Survival Mode, plus weekly challenges. -
#94269 Bloodborne
Ez a nagy kódexben is így van már, mást nem is jelenthezne, max pezsgő márka, de az kamu. :D
BB egybeforrt a Bloodborne-al. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.04.24. 17:10:07 -
#94268 A BB minek a rövidítése? -
#94267 ezt csak úgy itthagyom, laza Nier: Automata 2B popsi cosplay
Kandurexnek kifejezetten ajánlom sok szeretettel:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
remélem azért jön valami folytatás! :P
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.04.24. 16:01:58 -
#94266 Pontosan! A valaha volt legjobb lovecraftian game!