status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tinman #94370
    Teljesen egyetértek!

Aki elmegy gamer kritikusnak, az jobban teszi, ha kb. a Magnavox Odyssey-től kezdve, át a Pongon, meg az arcade csodákon át mindent ismer! Nem ház, ha 25 éves... pótolja! Van erre millió lehetőség. Csak úgy lehet egy kritikus hiteles, hogy súlyos ismeret és tapasztalati anyag van mögötte. Az ágyamba okádok az olyan íróktól, akik pl. első FPS-nek a Crysis-t jelölik meg, aztán hamar ki is derül, hogy korábbi nagy nevekről hallomása is alig van. A kritikus a számtalan ismeret és tapasztalat alapján építi fel önmagában azt, hogy mi az amitől a műfajban valami igazán jó, vagy rossz. Ha ez megvan, akkor képes erősen objektív kritikát is írni, mert egy játékban nagyon sok minden "mérhető". Látod, hogy stabil-e a frém, látod, hogy jó-e a pályatervezés, a korábbi ismereteid alapján tudni fogod, hogy a sztori mennyire egyedi vagy rókabőr, etc. Millió olyan dolog van egy játékban ami objektíven "mérhető".

A Bloodborne-al a CA miatt jó, ha 1.5 órát játszottam. (Majd 1x erőt veszek magamon.) Elfelejtek mindent, amit róla hallottam és olvastam és a 1.5 óra alatt is röhögve 8/10-ről indítanám az értékelését, mert előtte láttam már több ezer játékot, amiből letoltam közel 2000 db.-ot(!), így tudom, hogy mitől kell, hogy dögöljön az a légy, és a BB-ban pl. döglik...