PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulthanito
Nyehhh, tekerem ezt a vicsert, de továbbra sem tudom megszokni bizonyos elemeit, rohadt idegesítőek:

1. az örökös szélvihar
2. a kibaszott ló, ahogy csetlik-botlik
3. az összes gyerek úgy néz ki a játékban, mint valami gnóm a kurrens horrorfilmből, ráadásul borzalmas szinkronnal
4. az állandó krákogás és köpködés, mintha TBC-s lenne a fél Witcherland
5. hogy minden NPC-nek ugyanaz a férfiszinkronja
6. Hogy az NPC-k mindegyikének ugyanaz a feje, csak a bajuszt és hajat variálják
7. Hogy az utolsó bugris paraszt is beszólogat a világverő, gigamega witchernek, akivel a legelvetemültebb szörnyeket öletik meg világszerte. Pusztán a jelenlététől be kéne szarni mindenkinek, de nem, az utolsó 20 kilós kis vidéki paraszt is beszól neki, máskor meg remegő térdekkel könyörög neki hogy a vízisiklót a kő alatt ölje meg a kertje aljában.

PS5 II PSVR

Ulthanito
A Heavy Rainnél is jobb volt? Ugyenem?

PS5 II PSVR

Tatyla
Tegnap a játékaim.hu-rol megjött nekünk is a Detroit kód, ha valakit érdekel van ott még. Hirtelen első három küldetést meg is csináltam, jó lesz ez kéremszépen

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Mért nem játszod ujra? Nem kapnál egy másik befejezést?
Moby
Detroit credits pörög.
MICSODAJÁTÉKVOLTEZATYAISTEN! 😮OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Magasan a QD legjobb játéka eddig. És bár egy fantasztikus történetszálat jártam be, a végén nagyon sok nekem kimaradt jelenetet láthatta, szóval találkozunk még.
Csodálatos volt, fantasztikus volt, egy zseniális történet, film, játék, alkotás.

/kód él, vihető a lemez.

Adversus solem ne loquitor

Én kérek elnézést hogy nem kap el a háborús érzés a szívárvány alatti virágosréten. De nem erről van szó mert ez nem zavar annyira mint itt egyesek azt hiszik. Meg fogom venni ahogy a többi részt is megvettem. Csak több autentikuságra számitottam. Valamiért medal of honor, cod2,elit alakulat,ryant t kicsit közelebbinek éreztem a célműfajt tekintve.
Tikal
Inkább legyen zöld, mint Michael Bay sárga 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
A kérdés inkább az, hogy miért kell 20 dolcsival többet fizetni azért a kiadásért amin egy férfi szerepel a borítón... ja, mert a férfinak itt is többet kell keresnie 😄
#metoo

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
ezt konkrétan igen, mivel ez nem első kiadás, hanem egy későbbi 😊

Kandurex
Ződdel is baj van? Mondom én, "ha van rajta sapka, akkor azért, ha nincs, akkor azért"

Nem kellett volna ezt erőltetni.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Frankón a zöldön vagytok kiakadva? 😄
arty
az a szerencse h a tévéken általában levehető a szaturáció, így mindenki ízlésének megfelelően bánhat el a művész által megálmodott zöldekkel 😉

Forza.

Rage47
Talán azért fura, mert eddig a VH-s témákat mindig szürkén mutatták. Nekem sem tetszik a hangulata, inkább mondanám HZD-nek a festett arcú Aloy miatt a borítón 😄
Tatyla
A mai játékosoknak a szar is szar már ha értitek...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ulthanito
Miért, egy Uncharted-ba meg The Last of Us-ba illenek a túlszaturált zöldek, a háborúba meg nem? Hagyjuk már, ez egy totál hülye kifogás. Ezzel az erővel indítsatok petíciót az összes játékba, ahol túlszaturált zöld a levelek színe! LOL

A zöld az zöld, függetlenül attól, hogy béke van vagy háború. És ugyanez igaz a túlszaturált zöldre is.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.05.29. 14:38:42

PS5 II PSVR

Főleg hogy ilyen zöld még bora borán se létezik .
Ulthanito
A háborútól nem lesz kevésbé zöld egy falevél, LOL. Annak klorofilltartalma szarik az aktuálpolitikára.

PS5 II PSVR

Akkor jöhetnek a néger náczi katonák is. Az igaz hogy voltak női katonák is , kép is van róluk rendesen de nem így néztek ki de alapjáraton a háborús katonák nem így néztek ki. De még az uniformis se stimmel. Oké hogy nem autentikus játékot akar a dice hanem 'fun'-t de ennyire ne tolják már át. Persze a háború álltál súlytott övezetek sem így képzeltem el, így túlszaturáltan ilyen zöldet még a jungelben sem látsz 😄
Ulthanito
Nekem semmi bajom, sőt, abszolút pártolója vagyok a "nemek egyenlőségének. De amikor egy második világháborúban játszódó játék borítóján egy női harcos van, akkor sokkal inkább gondolom azt, hogy a manapság oly divatos corporate mantra, a diversity & inclusion jegyében történik mindez. Mert annak akarnak megfelelni, ami társadalmilag elvárt: gender parity, mutassuk, hogy a nők egyenrangúak és jogúak, növeljük a női vezetők létszámát stb.

Ez mind annak a hátszelén fogant. Pinaszag. Mi csak így hívjuk cégen belül. :-D

PS5 II PSVR

Harlekin
Dehogy aludták át!!!
OTT akkor az afroamerikai verte ki a biztit náluk, így ez már fel se tűnt! Keresd csak vissza!<#nevetes1>
Moby
Ti amúgy átaludtátok a battlefield 1-et?

Kandurex
Az meg teljes más kérdés, hogy ennek a játéknak, már, nincs egyetlen létjogosultságot igazoló része vagy pillanata.

Kandurex
Én nem tudom mi bajotok van vele. Élnek nők is,..sőt harcoltak is már a történelem során.

Ulthanito
Nem hiába, a pinaszag már ide is elért! 😞

Nem elég, hogy a munkahelyeken is ez fúj, már a játékokat is elérte.

PS5 II PSVR

Tatyla
Tegnap nézegettem a YouTube-on 4K-8K videókat, te szent szar durva milyen képe van a tévének még egy sima Norvégia úti filmnek is olyan hatására van hogy beszarás

Tikal
BF V borítóján egy női katona... <#wilting>

darkSectorxxx
😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

warass
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ááááá, akkor azért fújt a szokásosnál is jobban amikor felkötötte magát a báró...értem már.(Úgy dobálta a testét, hogy a tragédiából hirtelen tragikomikum lett...)

Kár belétek a magasművészet, ez kérem visual storytelling, a háború úgy tépázza a vidéket mint ahogy a szél a fákat.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Rage47
Ja nekem is feltűnt anno. De akkoriban ámultam csak a grafon. 😄
Ulthanito
Annál sokkal idegesítőbb, hogy az a tetves szél állandóan fúj a játékban, komolyan mondom, kiidegel. Egyszerűen fel nem fogom, hogy ezt miért kellett így megcsinálni.

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Ez igaz. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Ulthanito
Pont olyanok, mint az ACO-ban.

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Csak azok a karton növények. 😄

Ulthanito
Akkor úgy látszik, nem véletlenül érzek így. Egyszerűen imádom. Minden mozzanatában, képkockájában benne van az emberi gyarlóság, szeretet, szenvedés, a mélységes szomorúság, a családi tragédia, tökéletesen megkomponálva egy mesteri karakterrel és szinkronnal.

Perfect.

PS5 II PSVR

Rage47
nekem is az jut eszembe a witcher3 -ról 😊
Ulthanito
Minden egyes alkalommal, amikor idejutok, megállapítom, hogy a Bloody Baron main quest (W3) az a valaha készült egyik legjobb sztoriszál single player játékban. Ever.

PS5 II PSVR

Ulthanito
6 ezernél majd szólj! 😊

PS5 II PSVR

Moby
Isten éltessen SlickAdam!

TBTPumpa
Nincs baj. Majd meglesz később. 😊

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Kandurex
Jááj! Rólad elfeldkeztem 😞 már megadtam neki az adatokat 😞

Sry, sry 😞

balee4
Van egy eladó példányom nekem is, bontatlan, a kód szintén él.

15.500,- Ft
Utoljára szerkesztette: balee4, 2018.05.27. 18:31:23

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

TBTPumpa
Engem is érdekelne...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

yesname
Érdekel. Ment privát.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Kandurex
Detroit. Ez bizony faszavót/10

14k posta az árban eladó, kód él, patika állapot. Máshol is hirdetem.

Pontosan ugyan igy jartam en is. Ha tudtam volna, inkabb be rendeltem volna Magyarorszagrol.
Persze tudok angolul de jo lett volna Magyarul jatszani.
Igazából hülye voltam, mert dobozos verziót terveztem venni, kérdezte is a srác, hogy berendelje-e a magyart, de túl türelmetlen voltam és azt hittem ez megoldható a storeban. Hát ez szopás!
Persze nem a világvége, de 56 fontért szerettem volna ékes anyanyelvemen tolni, ha már van ilyen verzió.
No para azt már folyékonyan tolom, csakhát igazi ünnep amikor egy játék kijön magyar nyelven, örültem volna neki. 😞
A fene! Azt hittem ezt be lehet állítani itt a 21. Században. 😊
No mindegy, azért köszi!
balee4

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord