121261
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#94185 Hát de azért ennyit szerintem mégsem :) valahol érthető.
Aranyos a sima ps4, de na gyenge már.... -
#94184 RAGE 2 kurvajó lesz, bár kisse elszomorító, hogy csak Pron lesz a 60 FPS :( nem szokott nagyon érdekelni, de ennél a játéknál azért szerintem igenis fontos :( -
#94183 Hát ez is fotómód, az meg tudod milyen, ráhúz mindenféle képjavítót -
#94182 Azt a kurva.
Pedig E3 utáni gameplay ügybeb butításokról beszéltek meg homályos mosottas grafikáról :D -
#94181 Hát ronda nem lesz ez se az biztos
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.04.20. 04:31:33 -
TomStorm #94180 Kiváncsi vagyok mennyit bír Avalanche de nekem Mad Max-el jót adtak és most a ingame "pár" videóval megmuatják mire számítsunk!
És mondom,nekem eddig sima vétel -
TomStorm #94179 Rage 2 kis gameplay nézés után még mindig nagyon várom DE a jármű likvidálások vagy nincsenek kidolgozva vagy visszalépés Mad Max után.Viszont minden más eszméletlen!Talán többet vittek a játékba Just Case-ből mint Mad Max-ből így ez valahol meg fog látszani de Gunplay-n biztos nem!
A kurzor ami még furcsa.Gyakorlatilag mindent kijelez(hit,crit hit,halál,headshot és még ki tudja mit fog) és ezt remélem ki lehet venni majd.Tököm kiváncsi ezekre.. -
#94178 uh ez is must have majd -
Még mindig nem vagyok az a nagy fighting game fan, de ez is vétel lesz majd ,ha nem is day 1. NRS brutál jó minőséget csinál mindig és az új MK iszonyat jól néz ki -
#94176 -
Árpitallica #94175 Sziasztok! :) Olyan kérdésem lenne, hogy használtan vennék egy Dying Light játékot és ez a following enhanced dobozos verzió tartalmazza az összes eddigi kiegészítőt konkrétan maga a lemez amikor telepíteném? Vagy külön letöltőkód is kellene hozzá? A lemez felületén konkrétan a dying light following enhanced edition van ráfestve, szóval ez speckó kinézetű nemcsak sima festésű. Nem venném meg újonnan ha nem lenne muszáj, de akkor legyen rajta az összes eddigi kiegészítő! :D Előre is köszönöm a választ! :) -
#94174 Én szeretem ha már vége, mikor elkezdődik :D -
#94173 -
#94172 Én picit azért hosszabb játékra számítottam, de érdeklődve várom ennyiből mit hoznak ki! -
#94171 -
#94170 Erről van egy hivatalos lista -
#94169 Majd arról is írj, hogy milyen DLC nem megy, minek az online része nem megy, mi nem lesz kompatibilis vagy futtatható. -
#94168 Mikor lesz a moziban ? XD -
#94167 :D -
#94166 Honnan tudjam biztosan, hogy az Druckmann hüvelykujja? -
#94165 Na alakul last of us 2
-
#94164 :D
-
Evoluti0N #94163 Igen, mert a Cerberust a Capcom találta fel. -
#94162 Mi a faxom ez? DMC 3 Cerberus? -
#94161 -
#94160 Nemtudom, eladtam még ott, akkor. Akkor sem volt már épp friss cím. Egy biztos: nincs az a 3d audio chip, ami belerakja majd azt, amit le sem programoztak.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.04.16. 20:07:32 -
#94159 " egy skyrim vr ne jelenhessen meg a rendszerükben úgy, hogy nincs benne 3d audio,"
mai napig nincs? -
#94158 Nem, azt viszont pontosan hallom a játékokon és az alkalmazott megoldásokon, hogy ez rohadtul nem egy hardware related kérdés. Ráadásul amiket az eddigi füleseikbe építettek, hát azok is inkább a jobb kikapcsolni kategória, szóval olyan nagyon jó referenciákkal nem rendelkeznek ezügyben.
Az viszont pl fontos lenne, hogy egy skyrim vr ne jelenhessen meg a rendszerükben úgy, hogy nincs benne 3d audio, de arra meg pont szarnak. Annak mondjuk nincs ekkora bullshitmarketing értéke, mint egy ilyen semmitmondó bedobott 3d audio chip izének. -
#94157 Próbáltad már azt ami PS5be lesz?
Amúgy meg biztos voltam benne, de örülök, hogy minden PS4 cucc menni fog és ahogy nézem összes hw is kompatiblis lesz. PSVR, gondolom headsetek is meg talán kontroller is -
#94156 Meg ez a 3d audio chip...minek? Ott a dolby atmos. Told be pl. hellblade-ben. Megrakja az összes 3d audio chipet minden lukába. -
#94155 Amúgy most már nagyon remélem last of us 2 se jön csak PS5el, mert én biztos nem fogok vele várni PS5 megjelenésig. Szarrá spoilereznek a neten ha hónapokat kéne várnom rá, hogy tolhassam. -
#94154 PCvel ne gyere az engem már nem érdekel -
#94153 Erre most is van megoldás. A sony exkluzívjaival meg jellemzően nincs ilyen baj most sem. Azokkal most leginkább az a baj, hogy nincsenek, a mégnem-márnem állapot miatt. -
#94152 Hát nem tudom én már marhára vágyom egy friss HWre. Jobb CPU, natív 4k. kurvagyors SSD, gyors töltések, menük, asset/textúra töltések open worldöknél (lásd division 2), 3d audio chip stb. -
#94151 A félgenerációs váltás miatt nem lesz már olyan generation leap, mint korábban voltak. Minden, ami tovább javul az jó. Mindazonáltal továbbra sem gondolom, hogy az ügyetlen vagy lusta fejlesztők bénaságait egy tömegeknek szánt és árazott konzollal ki lehet majd javítani. A nóti és a többiek hozzák majd a csodát, de az ő munkásságukban ebben a generációban is az volt az igazán nagy csoda, hogy a mezítlábas gépeken sem voltak a játékaik szignifikánsan rosszabbak vagy csúnyábbak..
Nincs is meg az a borzasztó hardveréhség, mint a korábbi generációknál. Ma egy pro vagy egy x a maga 1060/580 ekviv teljesítményével még mindig ott van s többségi átlagpécék szintjén. Persze a szar cpu, és a 4k elköteleződés eltolja némileg a dolgot, de messze nem lóg annyira, mint mondjuk a ps3/xbox váltásnál. Persze nem is váltunk még epercben, de a maradék 1 év alatt sem várható ilyen ugrásszerű lemaradás. -
#94150 A ray tracing még a 2080ti-met is megeszi itt-ott (3440x1440-en), ez a kari vért fog izzadni, ha 4K-ban akarják. Persze kérdés, hogy mennyi fps a cél, ha éppencsak 30 elég, akkor még beleférhet.
Én nem vagyok hanyattesve ezektől a specektől, inkább az érdekel, hogy a generációváltással szokott jönni egy rakás új játék is. Ezeket várom, az új gent megveszem, mert valamire költeni kell a pénzt, de amúgy annyira nem érzem a hype-ot. -
#94149 De negatívak vagytok állandóan... -
#94148 Ez a leak még 2018 decemberben csusszant ki, eddig eléggé valósnak tűnik :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!I'm a third party small developer from EU,for the last 8 months i've been helping a well known company in a AAA game development that is set to release in 2020 as a lunch game for PS5.
Some infos that i'd like to share that are 99% correct(i say 99% because small incremental hardware change can occur till 2020,although specs are set in stone).
-PS5 official info from Sony somewhere around next E3(Sony will not be participating on E3),i'd say Q2 2019 small reveal
-PS5 release March 2020 or November 2020,not yet finalized
-backward compatible
-physical games & ps store
-ps plus & ps plus premium ( premium-beta early access,create private servers,
-specs CPU 7nm ryzen 8 core 16 threads,unknown speed
GPU 7nm Navi arhitecture around 14TF,its gonna be powerful and power efficient,Sony working with Amd for Navi,some sort of Ray Tracing but will not focus on that,more focus with VR and 4k,much better bandwith overall
24GB Gddr6 + 4gb ddr4 for os,we have 32 gb dev kits
-2tb hdd some sort of nand flash
-8k upscaling
-PSVR2 in 2020 also,reveal with ps5,big resolution boost probably 2560x1440,120hz,220 field of view,eye tracking,wireless,battery life 4-5 hours,headphones integrated,less motion sickenss,no breaker box,much less cable management,much more focus on VR for aaa games,price around 250$
-dualshock 5,some sort of camera inside for VR,more analog precision for fps games,something similiar to steam analog trackpad
-price 499$,100$ loss per console at a beginning
Ps4 exclusive launch games that i know of
Gran Turismo 7 (vr)
Pubg remaster 4k f2p with ps+ only on ps5
Last of us 2 remaster
Ghost of Tsushima remaster
2-3 aaa games more + psvr2 games
Non exclusive ps5 games 2020
Battlefield bad company 3
Harry potter
Gta 6 Holiday 2020 most probably,not hearing anything ps4 related (hearing that Sony is paying huge money to secure 1 month time exclusive for ps5). Been hearing rumors about Miami and New York,so 2 big cities,but im not sure if thats 100% true
Assassins creed
Horizon 2 so far in 2021 -
#94147 Számít az bármit is?
Ami fontos az megjelenésig úgysem fog kiderülni. Pl. ilyenek, hogy kell-e még nyomkodni a pause-t, hogy gyorsuljon a letöltés...fog-e villogni a hdmi bizonyos gyártók tévéin, meg ilyen ideget meggyilkoló elbaszások a ps4-ben. -
#94146 De legyen. Én elhittem nekik, hogy a ps5-ben 1 tera xpoint ssd lesz. Navival, ryzen3-al, 24 giga ddr6-al.
400$-ért. Amiből egy tizes még visszajár.
De ha nem, akkor is jöhet belőle 1. Mondjuk az viszont nem volna baj, ha nem az eddigi retekhűtéssel jönne, annak talán jobban örülnék, mint az xpointnak.