status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
A Days Gone kritikákat olvasgatva felmerült egy sokszor előrángatott téma (nálam legalábbis), miszerint mennyire kell, illetve lehet objektív ez a műfaj, mármint a kritika - hivatásosoktól, úgy értem.
Szerintem elkerülhetetlen a szubjektivitás a műfajban természetesen, de mivel ezek a kritikusok elvileg "szakemberek" kellene, hogy legyenek, bizonyos objektív alapvetések tekintetében konszenzusnak kéne lennie. Namost ilyenkor elgondolkodok azon, hogy ugyanaz az alkotás a profi újságírók körében hogy helyezkedhet el a skálán 1.5/5 (okádék szar, bottal se piszkáld meg) és 8,6/10, 9/10 (marha jó cucc, feltétlen vedd meg imádni fogod) kategóriák között???
Itt valami nagyon nem stimmel. A szubjektív faktor miatt egy mondjuk 30%-os szórás teljesen rendben lenne, de ez így nevetséges.
Nyilván az átlag userek metacritic-es értékelése az egy dolog, tőlük nem lehet elvárni szakmaiságot, de basszus, az újságíróktól azért lehetne. Tudom, régi lemez már ez is, csak gondoltam leírom, mert ezen vakarom itt a fejem éppen.