121262
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#94104 Hát egy gameplay jó volna -
#94103 Na kijött sw trailer. MEH -
#94102 lol
Na pont ilyenek miatt érzem én is meg sokan mások is, hogy ez igencsak kilóg a megszokott sony 1st party minőségből. -
#94101 LOL, a flashlight kamerafüggő,nem pedig a karakteren van :D
-
#94100 Nem is a Respawnban kételkedem. Ha rajtuk múlna (múlik?), egy jó játékot kapnánk. Nemsokára többet tudunk. -
#94099 "The Last of Us Part II: Laura Bailey wraps up her work on one of Neil Druckmann’s favorite characters"
Haladunk, haladunk... -
#94098 pedig a Titanfall 2 single playere mindenkinek tetszett, aki kipróbálta, szóval tud a Respawn SP-t is -
#94097 Pár napja szóba került a téma
Vince Zampella confirms that Star Wars Jedi: Fallen Order is a story-driven game, no multiplayer or microtransactions -
#94096 :P -
#94095 Az kamu :) -
#94094 Szerintem a ps supportot hívd: 06 1 677 7317 -
#94093 Hogy kell vissza állni? Beszoptam onrush plusz pár játéknál.... -
#94092 Nekem a Sekiro-val egy bajom van Genichiro-t kivéve full jelentéktelen szar minden boss, igénytelen fos, és kb úgy érzem most kb a játék vége felé, hogy kb 2-3 bossfight volt meg végigszaladtam 6-7 pályán.
Kurva kevés így utólag szerintem a kontent, és a sok bossfight vagy igáénytene, vagy IGÉNYTELEN és ráadásul ismétlődő....
Amúgy jó játék lett.
Most olyan érzésem van, hogy úgy fogom befejezni a játékot, hogy el se kezdtem igazából.... (és én nem a rövid végigjátszást csinálom!)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.04.11. 22:33:58 -
ppista #94091 Totál igaz. Nem volt senki a csapatban, aki azt mondta volna Miyazakinak, hogy: "Főnök, hagyjuk pihenni ezt a faszit, ha már a játékosok egyszer átkinlódtak rajta".
Nagyon közel jártam a játék feladásához, emiatt a húzásuk miatt, és sajnos nagyon keserű szájízzel fejeztem be. Semmi felemelő érzés nem volt rajtam, csak a megkönnyebbülés. El is adtam másnap a faszba. -
#94090 Store-ban lehet. :D -
#94089 Még újabb tíz év és talán országot is lehet majd váltani :D -
#94088 Automatikus csak látod hogy új a név -
#94087 Ilyenkor újra fel kell venni barátnak, vagy semmit nem kell tennem és automatikus ? -
#94086 Nincs benne semmi spoiler, rosszkor álltak belém. -
#94085 Az utolsó boss rohadtjó. Az utolsó előttit tolták túl a létezésével :) -
#94084 na PSN id sikeresen megváltoztatva ráadásul első ingyen van -
#94083 jhah hát én azzal meg se próbálkozom már, nekem eladósorba is került :D
2-3 próbálkozás után rájöttem hogy totál semmi értelme most annak, hogy 20 órát szopjak egy kurva outroért :D inkább tolok mást, még az APEX-nek is sokkal több értelme van :)
bár szerintem jó game volt nagyon, de elég volt egyszer. BB-től azért kurvamessze van, de egyszer zseniális utazás volt.
szal ha valakit érdekel Sekiro patika lemezen, akkor kiabáljon priviben:)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.04.11. 17:15:43 -
#94082 Utolsó bosst kicsit túltolták -
Prof William #94081 Mi volt a baj a Sekiroval? Spoilerben megírhatod, amúgy sem tervezek játszani vele. -
#94080 :D
-
#94079 -
#94078 Elnézve a topikját xbox-on egyáltalán nem történik semmise
Bár ez nemigazán tudom hogy kapcsolódik ide.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.04.10. 20:52:49 -
#94077 Nincs valakinek vagy ismerősének xbox 360-ra Midnight Club Los Angeles game? PS4-es Gravelt adnék érte (használtan 4k-ért bevennék a konzol boltba ,de ott nem láttam semmi értelmeset amit elhozhattam volna) A Gravelt facebookon nyertem sima átlátszó tokja van nem rendes bolti tok. Nekem nem kell mivel nincs ps4-em. -
#94076 Nem hiszem hogy unokaöcsém egész életében azzal a nick-kel akar majd játszani amit 7 éves korában csináltunk neki :D -
#94075 XBOX-on mi történik? ... Mert hogy ott ez létező feature.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2019.04.10. 20:09:07 -
#94074 Hát az nagyon cuki feltételezés, hogy a sok nyomorék nicket fogják normálisra cserélni, nekem viszont valami azt súgja, hogy nem igazán ez fog itt történni -
#94073 Rengetegen szeretnének nevet változtatni. Hogyne lenne igény rá. Sokan fiatalon csináltak profilt vagy hülye névvel vagy azóta mást használnak és szeretnék megváltoztatni.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.04.10. 19:04:14 -
#94072 Azt értem,de....erre volt tömegigény, vagy mi? Ha már elbaszták anno, miért nem hagyták a vérbe? Annyi minden más lenne, amit a psn-en csinálni lehetne. Pár ezer usert érinthet ez egyáltalán. -
#94071 Hát nekik kemény meló volt, mert az egész rendszert anno úgy építették fel, hogy ezt nem vették figyelembe. Hogy miért azt ne kérdezd. Mindenesetre jobb később, mint soha...
Már csak crossplaynél kéne sonynak engednie többet, mert pl BL3 is lesz xbox/pc crossplay, de ps/pc valószínű nem. Nekem meg rakat haverom PCn fogja tolni... -
#94070 Ez ám a fícsör.
13 év után már át lehet írni a nevet.
.
Áztákurva. Ez a kemény, nem a kád széle.
/na nem mintha bármi szükség lenne rá, mer nincs, de ez azért remélem komoly, mer viccnek kurvaszar lenne.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.04.10. 18:39:45 -
#94069 Persze, de van ott még egy hosszabb lista, ahol nem pont iylen, de egyéb gondok előfordulhatnak. Meg vannak azok, akiket még senki nem tesztelt :D -
#94068 Ott a játékok listája. Ezeknél van ez a gond csak
Disc Jam™ (Critical issues**) MLB The Show 16 (Critical issues**)
Everybody's Golf (Critical issues**) MLB® The Show™ 15 (Critical issues**)
Just Dance 2017 (Critical issues**) ONRUSH (Critical issues**)
LittleBigPlanet™ 3 (Critical issues**) The Golf Club 2™ (Critical issues**)
MLB 14 The Show (Critical issues**) Worms™ Battlegrounds (Critical issues**)
Ez engem nem érint -
#94067 psn online id change feature launches for all ps4 players tomorrow
Az amúgy vicc, hogy egyes játékoknál akár a fizetős tartalmat is elveszítheted :D (de legalább a név visszaállítása bármelyik régebbire ingyenes)
Na valaki tesztel egy Sekirot?
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.04.10. 14:13:56 -
#94066 Good news! All PS4 owners can change their online ID starting tomorrow.
Na ezt is megéltük -
#94065 +1