status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nya, Days Gone first impression
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ez a játék szép! Mármint SZÉÉÉÉÉP! Tényleg. Sokkal rondábbnak tűnt a videókból, de itt a tévén, HDR-ben, ónincsezzelsemmibajkérem.
Irányítás jó. Nincs semmi inputlag, szándékosan nehezítve van, de ez irányított, és jól áll neki. Egyébként láthatóan nem könnyű ajáték, sok resource managelés lesz itt, amit én nagyon bírok. Elsőre nagyon fura, zavaró, furán zavaró az, hogy az elemlámpa nem a karakternél van, hanem nálam. Viszonylag hamar megszoktam, de addig nagyon weird. Persze még mesél és tanít, viszonylag keveset kapom meg a kontrolt, de amit eddig láttam, abból kb semmi nem indokolja a szar pontokat. A modellek nagyon szépek, a facial mocap kiemelkedő minőségű. A frém sem kiugróan szar, olyan átlagos-konzolos. Nagy texturastreaming gondok sem voltak eddig, messze nem egy divison2.
Oké, az egész azért nem egy god of war, de én ezzel tök szívesen játszom. Ha nem feneklik meg valahol, akkor nem lesz itt semmi különösebb baj. Ez egy egészen használható játéknak tűnik a maga zsánerében, kifejezetten szép és atmoszférikus környezetben, amiben azért tapinthatóan ott van ám a sonyexes törődés. Még azt is mondanám, hogy van benne némi lélek is. Nem egy ilyen összebaszott valami iparosmunka, mint ami a pontozásból lejön. Ne fossatok tőle, ez nem egy rossz és csúnya játék. Uncsi még lehet, alig láttam még belőle valamit, de a mechnikát szerintem rohadtul ismerjük. Abban nem számítok meglepetésekre, de nekem az ilyenek bejönnek.