PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A magyar sztórból kellett volna megvenned. Az angol sztórban a demo még tartalmazott magxar nyelvet, a teljes játék viszont nem.
Adversus solem ne loquitor
Angliában élek és nem tudom, hogyan tudom letölteni a Ditroitot magyar nyelven. Már egy csomó dolgot át állítottam magyarra, de még mindig nem műxik.
Mit kell pontosan és hol? Nagy köszi!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Legyen customization karakterre, fegyverre stb, most megkapták..
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Eddig kurvajó a játék.A végét elbaszhatják persze, ezt még én sem tudom, de aki azt írta, hogy a sztori unalmas az marhaságot írt. Szerintem szándékosan próbálják lehúzni a játékot a stúdió körüli botrányok miatt. A játékra meg olyan kontextusban nem lehet rosszat írni, hogy a dramaturgia egy-az-egyben Hevirén. Akinek az bejött, annak ez is be fog.
Tiszta helyzet ez. Nyilvánvalóvá vált a bf1+bfront2 kapcsán, hogy nem maradt már bennük olyan, amire fel lehetne egy korszakos játékot építeni. Volt ilyen, elégették a puskaport, vége.
Genyó jó döntéseket hoztam 😊
Sokaknál az verte ki a biztositékot hogy azt nyilatkozták a bf5 kapcsán hogy olyan játékot akarnak ami fun és nem autentikus így arra ne is számítsunk.
A nagygépes játék helyett pubg-t tolok ipaden 😄DD Az igazat megvallva sajnálom, hogy nincs ps4-re. Amilyen igénytelen ez a játék, na pont olyan szórakoztató is. 5 perc után függőség. Csak olyan gecibéna mindenki mobilokon, hogy halomra ölöm a csíroidokat 😊
Elgato 60
PS4 VR + move
árakat megbeszéljük.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
12 font a BF1 összes DLC-vel +Titanfall összes DLC-vel.
Játszanak még vele? Jó az ?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.05.25. 16:31:05
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Végigjátszás után mennyiért adod? <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.05.25. 10:10:45
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.05.25. 10:04:42
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Jó szarok lehetnek a nyílászárók.
PS5 II PSVR