121263

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Számít az bármit is?
    Ami fontos az megjelenésig úgysem fog kiderülni. Pl. ilyenek, hogy kell-e még nyomkodni a pause-t, hogy gyorsuljon a letöltés...fog-e villogni a hdmi bizonyos gyártók tévéin, meg ilyen ideget meggyilkoló elbaszások a ps4-ben.
  • Moby
    De legyen. Én elhittem nekik, hogy a ps5-ben 1 tera xpoint ssd lesz. Navival, ryzen3-al, 24 giga ddr6-al.
    400$-ért. Amiből egy tizes még visszajár.

De ha nem, akkor is jöhet belőle 1. Mondjuk az viszont nem volna baj, ha nem az eddigi retekhűtéssel jönne, annak talán jobban örülnék, mint az xpointnak.
  • Kandurex
    Igen, de ez legalább már mérhető információ. A proci dolog, ami érdekes lehet, hogy akkor most dedikált GPU lesz?
  • Moby
    Hát egy pécében egy 5400-es hdd-hez képest is ennyit gyorsul egy ssd.
    Bizony.

:D
  • Tinman #94143
    "lószart nem gyorsul"

Megfogadtam, hogy azóta inkább el sem olvaslak, mióta 2 napon keresztül "nincs többé közöm a From-hoz" ment nagy totálba, majd utána azé' hogy-hogy nem csak kiachimaxoltad, de erre az újabb agyrémedre, ezt a képet muszáj betennem, aztán mindenki menjen tovább a dolgára:

Meg legyen akkor már itt ez is, tök más forrásból:

• Moby
    Jó lett volna ha idén megjelenik, hogy gyorsan túlessünk ezen a mégnem-márnem felesleges időelbaszáson, de elpöcsmörgi az időt az amd. Mindenesetre én már nem veszek semmit ps4-re. Majd remaszterelve/boost módban. Mondjuk ahogy nézem már nem is nagyon jön csak ide semmi :)
  • Moby
    Ami meg már most arcpirító bullshit ezzel a gyorasabbmindeeddigpécésblabla, amit azzal bizonyítanak, hogy ssd-t tesznek a pro-ba
    Amiről tudjuk, hogy lószart nem gyorsul, legfőképpen azért sem, mert belül ugyan fizikailag sata a csatlakozó, ami valójában működésben usb-re fordul. Magyarán azzal akarják felszopni az újat, hogy a régi saját szarukkal hasonlítják össze.
    Én már csak megvonom a vállam ezekre a generációváltáskor csodavárásokra, meg bullshitcunamira. NYILVÁNVALÓAN egy olcsó, de ahhoz mérten jó gép lesz, ennyi. Ettől egy centivel sem több. Nem fog elpicsázni semmit, maximum a ps4-et. Azt viszont a karórám is elpicsázza, szal ez 7 év távlatában nem lesz nagy truváj. Az nagyon jó lesz, hogy talán végre normális proci lesz benne, az is nagyon jól hangzik, hogy marad a lemez. A többit leszarom. Jöjjenek a fasza játékok, a népzsibbasztásra mereven szarok.
  • Kandurex
    Ebből a halmazból egy értelmezhető elem van, az pedig a spidey töltési idő. Minden más csak rizsa.
  • Seth
    Hát a 8k megatextúrákat meg a 4d audiófájlokat :D
  • TDC Geronimo
    Milyen asseteket? Back compat lesz tehát simán fog futni minden. Ezekhez meg majd jön egy patch amitől szebb lesz/jobban fog futni pont mint most a pro esetében csak itt még látványosabb lesz a javulas
  • darkSectorxxx #94137
    Szinte ezer % hogy így lesz mint e PS4 / Pro....
    Hiszen miért lenne másképpen? plusz adat és ennyi....

Alig várom hogy mehessek érte a boltba!
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.04.16. 17:03:43
  • Seth
    En arra leszek kivancsi a crossgen cimek pl ps4-es lemezen tartalmazzak e majd a ps5 asseteket, es akkor nem kell kulon arra is megvenni, ha valaki pl nem birta pl kivarni a laszlo fuss 2-ot amig a ps5 megjelenik. Esetleg egy letoltes csomag es maris ps5 jatek lesz belole
  • darkSectorxxx #94135
    "ryatracinggel kivégzik pikkpakk"

Gondolom logikusan ki-be kapcsolható lesz különben valóban nem sok értelme.
  • Moby
    A hype jó, csak maradjunk a realitáson innen :)
    Meg legyen bármilyen jó a hw, ryatracinggel kivégzik pikkpakk. Kérdés mennyire lesz túlerőltetve.
  • darkSectorxxx #94133
    Hát ha fps gondok lesznek akkor engem sem, de amúgy a bevilágítás nagyon jól tud vele kinézni.
  • TDC Geronimo
    Ray tracing engem annyira nem hoz lázba. Minden más viszont igen. Másfél év még :(
  • darkSectorxxx #94131
    Jaja meg:

"Megtudtuk például, hogy egy harmadik generációs AMD Ryzen alapú CPU és egy Radeon Navi alapú GPU lapu majd a négy éve készülő PS5-ben - utóbbi a ray tracinget is támogatja."
  • TDC Geronimo
    Spider-Man fast-travel running on PS4 Pro with SSD: 15 seconds
    Spider-Man fast-travel running on PS5 devkit: 0.8 seconds

Ez meg a másik... Ez nem csak töltéseknél fog kurva sokat segíteni, hanem textúra/asset streamingnél is.
  • TDC Geronimo
    Hát nem tudom engem eléggé elkapott a hype pedig még elég messze van. Ssdnek marhára örülök meg a normális CPU/gpu combonak is. Ja meg a 3d audio chip se egy szar dolog
  • darkSectorxxx #94128
    Pontosan 2.5x erősebb az X-nél! :D
  • darkSectorxxx #94127
    Instant BUY OMG! :D The Last of Us 2 PS5? :D
  • Moby
    Juj megint jön az álmodozás, hogy 400$-ért lehet megvenni a 2000$-os hardvert, aztán jön megint pofára esés, meg a ráncfelvarrás félidőben :D

Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.04.16. 15:24:59
  • TDC Geronimo
    Mark Cerny is once again the Lead System Architect
    8 core AMD 7nm Zen 2 based on third generation Ryzen
    Ray-tracing support with custom AMD Navi GPU
    Custom AMD unit for 3D Audio, also aided by ray-tracing, a big upgrade
    Extremely fast high-end custom SSD storage faster than any solution currently available for PC
    Technically supports 8K but Cerny demoed Spider-Man load speed improvements (15s on PS4 → 0.8s on next-gen PS) on a 4K screen
    New Virtual Reality platform strongly hinted at but also supports current PSVR (meaning millions of VR users 'day one')
    Death Stranding might be a cross-gen title (speculation in article based on Cerny reply)
    Physical Media
    Backwards Compatible with at least PS4
    Four years in development so far
    2020

Ha ez neked nem hangzik high endnek akkor nem tudom mi. GPU a leak szerint 14TFes lesz. Zen 2 CPU meg még meg se jelent, de előrejelzések alapján az se lesz fapados.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.04.16. 15:21:17
  • TDC Geronimo
    Olvasd el a wired interjút azt rájössz...
  • Kandurex
    Tényleg, milyen a durva spec? Én csak annyit látok, hogy 7nm és hujujuju....
  • TDC Geronimo
    Na bejelentették felhivatalosan új gépet. Igazak voltak a pletykák. Durva spec lesz. Telon vagyok most nem tudom linkelni, de neten akit érdekel megtalalja
  • TDC Geronimo
    Holnap indul dreams early access
  • TDC Geronimo
    Ingyenes avatar pack és téma is fent lesz a storeba ma

• Rage47

hát jobb mint egy crackdown 3, de ha day1 vételen gondolkodnék, akkor nem ez a játék lenne az tuti
  • darkSectorxxx #94116
    Jajaj, kivéve a From Software-nél. :D
  • TDC Geronimo
    Ma kikerült egy 45 perces days gone video valószínűleg a review példányból. Hát most már szinte biztos vagyok benne, hogy inkább RAGE 2 vétel lesz ebből ehelyett
  • TDC Geronimo
    Manapság ez a méret már mindennapos
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.04.13. 22:29:24
  • Seth
    Days Gone 67 GB, termetes
  • Moby
    Nem ázsiai/feka nő a főhős, ez önmagában plusz pont.
    Nekem az egész setting bejön. Pirospont.
    A nem-real-art mellett is szépnek tűnik.
    Ha igaz a souls-like harcrendszer az is pipa.
    El lehet ezt még ezektől nagyon baszni, de egyelőre jók az előjelek.
  • lwb
    Star Wars Rebels. A főhős is elég fiatal, a színész srác lehet vagy 20-25 éves kb. Nyilván a célközönség a fiatalok, nem mi (én). Én is jobban örültem volna egy Jedi Knight szerű valaminek, de még ebből is lehet jó dolog is akár.

Meg annyi szart és fost adtak ki az elmúlt pár évben az AAA kiadók és főleg az EA, hogy ez kb ennyi info után is 0 day vásárlás nekem. Már csak azért is, mert kivételesen nem multi játékot sikerült csinálni. El se hiszem.
  • TDC Geronimo
    Nekem meg pont az nem tetszett. Én egy ultra realisztikus prezentációt vártam. Ez meg inkább ilyen mesésre sikeredett robot animációkkal
  • lwb
    Az art style és az animáció (meg a történet) is erősen SW Rebels-es. Gondolom nem véletlen. Nekem bejön.*

* feltéve, ha novemberig Andrew Wilson nem csinál belőle 235. looter shootert mikrotranzakciókkal.
  • Moby
    Nekem bejön. Jó lett volna a játékból is látni valamit, de eddig tetszik.
  • Rage47
    enyém is :D
    bár remélem a játékbeli animok jobbak lesznek és ez csak valami összedobott béna trailer
  • Tikal #94106
    jobban felkeltette az érdeklődésem mint a film trailer-e...