status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ezzel egyszerűen nem tudok egyetérteni.
1. A kiadók/fejlesztők gyakran bedobják a mély vízbe a játékukat, amiben még bőven akad hiba, néha rohadt kínos hiba. A DaS 3 esetében a hiba lista, nem éppen apró.
https://darksouls3.wiki.fextralife.com/Patches
Pl. a játékmechanikát nagyon is érintő poise problémát cirka fél év alatt javíották ki. Aztán jöttek a DLC-k. Kinek van arra ideje, hogy letolja az alapjátékot, elfelejti. Jönnek a sztori DLC-k, majd újra le kell tolnia az alapjátékot, mert már rég elfelejtett kb. mindent, és a DLC-k ugye erősen endgame tartalom, tehát nem árt képben lenni, gyakorlottnak lenni.
2. Az árazás kérdése. Gyakran tapasztalható, hogy alig 2-3 hónappal a játék megjelenését követően már 15-25%-os engedménnyel kapható.
Szóval, minek annyira sietni és gyakran a bugos, optimalizálatlan játékok bétateszterét játszani drágán, amikor kisebb kivárással, jobbat kapsz kevesebbért?
A szabit meg meg akkor veszi ki az ember, amikor akarja, hiszen van szája, megbeszélés kérdése. Hogy most akarok kivenni pár napot, vagy 5 hónap múlva, az gyak. mindegy. Igaz, 5 hónap múlva már lehet, hogy nem élünk és akkor lemaradtunk a Days Gone-ról... na de akkor már garantáltan nem fog érdekelni, hogy úgy halsz meg, hogy nem toltad :-D
Anno nekem elég hamar meglett a PS4-es Nioh, akkor még szó sem volt DLC-kről. Játszottam vele kb. 1.5-2 órát és hagytam a fenébe, mert PS4-en nem volt éppen rózsás. Aztán felröppent a hír a DLC-kről, meg a PC-s portról. PC-n toltam végig a Complete kiadást és elképesztő tartalmat tosztak bele a Day1 verza óta, és rengeteg hibát kijavítottak. Szinte egy más játék ahhoz képest ami Day1 volt. A DLC-k önmagukban több játékidőt adtak, mint másoknál az egész játék... és nem alibi tartalom volt, hanem rakat új minden, sztorival, átvezetőkkel, fegyókkal, új játékmechanikai elemekkel, etc.
Sajnos túl sokszor tapasztaltam már meg, hogy csak rosszul járok a Day1 gaminggel.