status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
csgj #93938 "If there is an opportunity for us to launch Cyberpunk for another generation, we would want to do this probably"
Hát azért ez egy elég bizonytalan, határozatlan kijelentés így. "Ha lesz lehetőségünk rá, hogy kiadjuk a Cyberpunkot a következő generációra, valószínűleg élni akarunk majd vele." Szerintem ez azt jelenti, hogy jelenleg abszolút nem fejlesztik PS5-re és a következő XBOX-ra, talán még nem is tudják, mikor jön az ki, de amikor piacra dobják, rástartolnak az ügyre. Ami tök természetes. Attól függetlenül szerintem egyáltalán nem biztos, hogy olyan borzasztóan le lesz butítva grafikailag a PS4-en (pláne a PRO-n). Én azt várom, hogy normálisan fog kinézni, ügyesen optimalizálják rá, elvégre a mostani generációra készül. Aztán majd lesz egy még szebb verzió, amikor kijön a PS5, amit el is várok, és simán meg is veszek, ha annyira király lesz. (De nem bírnám kivárni, szóval tuti lecsapok a PS4-es első kiadásra is.) És én erősen gyanítom, hogy a PS5-ös kiadás már egy Game of the Year Edition lesz bónusz DLC-kkel.