status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Voltan
    Ez nem igaz. A nagy vállalatok CEO-inak nulla, zéró, nada felelőssége van, még pontosabban zéró kockázata. Egyérszt valóban nem hoznak meg egyedül döntéseket, a fontosabbakat mindig egy board szavazza meg. Az aláírás az övé, de ez valójában nem jár semmilyen kockázattal. Felelős csak akkor lehetsz, ha felelősségre is vonhatnak. Ha megy a szekér, iszonyatos fizetéseket kapnak, amiket jellemzően megfejelnek hasonlóan óriási juttatásokkal, akár több tucat millió dollárról beszélünk évente. Felelőssége viszont nincs a dologban, gyakorlatilag semmi. Ha bukik a vállalat, akkor leépítések lesznek, kirúgnak egy rakás embert, legrosszabb esetben a bónusza kicsivel kevesebb lesz, ami nem jelent számára szignifikáns különbséget. Soha, semmiféle felelősségre vonás, vagy retorzió nem terheli ezeket a vezetőket. Ja, max. leváltják őket. Igen. Ugyanúgy, ahogy téged is kirúghatnak. De jogi felelősségük nincs, pénzzel sem felelnek semmiért, nem veszítenek egy fillért sem. Az egyetlen veszély a leváltás, mint minden munkavállalónál. Ja, meg a lelki teher, hogy jaj, az én döntésem miatt rúgtak ki párszáz embert. Csakhogy ezeket a vezetőket az ilyesmi mocsok módon nem érdekli, éppen a totálisan kivételezett státuszuk miatt már elvesztették a kapcsolatot a való világgal, illetve a közönséges, hétköznapi emberekkel és gondokkal.

És igen, én is ebben a multiszférában dolgozom, tudom, látom, amiről beszélek.

Felelősség? Ugyan. Lóxart.
    Utoljára szerkesztette: Voltan, 2019.02.27. 10:07:18