status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #91899
    Nem, nem szépíti, pont ezaz, mert mostanság is szarrá játszom magam a régiekkel, és azokban létezik olyan hogy elakadok a játék, mármint akiket haverokat rávettem hogy játszák végig.

Az nem arról szól, hogy egy bonyolult rejtványt kell minden sarkon megfejtened, de a MAI szomszéd szobában forog egy kulcs a földön, fuss bele és neki annak a piros villogó kapunak, na az a játékok legallja.

Vagyis a Resi 0-1-2-3-CVX nem ultra bonyolult, hanem a mostaniak fényében, és felváltva játszom, játszottam a régieket és újakat, 4-5-6-7 (6 és 7-et többször elkezdetem, de meguntam)
    HATÁROZOTTAN PRIMITÍVEBBEK.

A Remake-et nem tudom, csak gyanítom, hogy causal lesz.
    Majd kiderül.
    De a 4-5-6-7 egy sima shotter, néha rá kell lőni egy kapcsolóra hogy kinyisson egy ajtot azt ennyi.
    Ez nem emlék alapján, hanem 2018-ban vittem végig, vagy egy darabig az ÖSSZESET.

A Resi 0-ét tegnap fejezte be ismerős, a 4.-et meg én sokadszorra, és nem csak én mondom ezt, hanem akik nézték ahogy játszunk.
    Szóval az hogy a régiek összetettebbek voltak, az tény.
    És a lövöldözés az annyi volt a teljes régebbi 1 részben mint bármely 4-5-6. részben 1-etlen 1 területen amennyi ellenfél van kb!!!

Resi 4 a falu a legelején vagy a Resi 5, vagy Resi 6-ban? a legelején csordákban kell legyani a szaladó zombikat, te jóég, :D

Szóval ez a Resi 2 nekem akkora kérdőjel, hogy nem fér be a szobámba.