status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tinman #91645
    Nem vagyok nyugodt :-(

"A Média Marktban vásárolt C8 oledhez nagy remenyeket fűztem! Szuper tv volt mindössze 4 hónapig , miután beégést tapasztaltunk rajta. Se a Media M. se az LG nem cserélte garanciában és negyed áron sikerult megszabadulni tőle!"

"Fél éve használjuk a B8 oledet , sokat nézünk rajta filmet jó képe volt
    Amit sok helyen írnak az sajnos nem hittük el
    A TV2 logó beleégett a tv képernyőjebe
    Többször pixel frissítettük a tv-t emiatt , amit javasolt a gyártó, de attól rosszabb lett , ugyanis szinte eltünteti a tv színeit"

"az elején mikor megvettem nekem is beégett a tálca, de a frissítő eltüntette. viszont az nem igaz hogy fakítja a frissítő a színeket. A pixel frissítő lefutása 60perc, eközben tilos a konnektorból kihúzni, különben a beégés végleges marad! A fekete csíkok alul/felül, és a csatorna logók beégésének elkerülése érdekében használandó a "minden irányú nagyítás" ami a részletes menüben teste is szabható hogy mennyit nagyítson. (A tv kikapcsolás után egyébként automatikusan futtat egyfajta kijelző védelmet, és ha úgy ítéli meg a pixel frissítőt is elindítja. ) Amikor a PF már nem oldja meg a beégést, akkor a statikus tartalom már túl sokáig volt megjelenítve a kijelzőn, és figyelem! A statikus tartalom beégésére nem vonatkozik az LG garancia! !! (ez könyvébe is benne van) "