PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyszerűen annyira homogén az AAA-k csúcsa, és akkora a multiplatform kínálat, hogy nehéz törni magam egy platformért, ha nem tud valami specifikusat. Ezek lehetnek számomra stratégiák (PC) vagy Nintendo-exkluzívok (de Virtual Console-lal, nem kell nekem a tévé alá méregdrágán 10 hiányos "Mini", akármilyen igényes is).
Nyilván kell majd PS4 nekem is, azért is nézek be ide, és azt is megértem, ha valakinek éppen annak az exkluzív kínálata kell. De a túsztartásuk kapcsán egyre inkább csak vállat vonni tudok.
Ahhoz egyébként szerintem kell AAA, hogy új BG vagy Fallout szülessen. Olcsón is lehet zseniálisat és ütősen kinézőt alkotni, egyes rétegjátékoknak nem is kell 100 milliós költségvetés. Ami régen drága volt, az ma kihozható olcsón, "csak" jó koncepció és tehetséges emberek kellenek (leegyszerűsítve, mert el lehet szúrni így is, de szerintem nem szükséges túlragozni).
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
😄
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.02.09. 17:45:11
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
http://www.pushsquare.com/news/2018/02/sony_surveying_users_on_potential_psn_name_changes
<#wilting>#wilting>
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.02.09. 17:35:40
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
jo RPGt azert lehet talalni, pl. dragon age elso resze, vagy a divinity os1, pillars of eternity, stb
fallout 1hez hasonlora en se emlekszem az elmult evekbol :\
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Sajnos a túszok kapcsán nem látom ennyire rózsásan a helyzetet. Ok, a MS feladta, de régen ugye nem is igazán sok játékuk volt a piacon, de a Nintendo és a Sony még mindig elég keményen zsarol. Konkrétan ott tartok, hogy nem tartom kizártnak a közeljövőben egy Switch vételezését a Virtual konzol ÉS a hordozhatóság miatt. (Újra felfedeztem a PSP-m sokat izzik, de lassan elfogynak rá a címek, amik anno kimaradtak.)
Az indie vonal pedig elképesztő szeméthadjáratot is generált a nyilvánvaló remekműveken kívül. És az a baj, hogy a PSN store-ban is RENGETEG szemetet látok már. Kifejezetten zavaró, hogy nincs ilyen filter: "exclusive titles only".
A legnagyobb gond viszont a casuál irány kényszeres kiszolgálása a HC-bb réteg kárára és a tény, hogy ma már rendkívül kevés Baldur's Gate vagy éppen Fallout 1, Gothic szintű tartalmas és egyedi IP születik.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR
De amúgy tényleg egy lopakodós cucc.A futás arra jó, hogy ha észrevesznek el tudj rohanni egy sarokig,aztán be egy bokorba.
PSN ID.: Beegabor
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Vicc az ilyen.
de csak ezert nem kuldom el. tenyleg.
Mint egy szaró galamb, úgy megy ez a Sebastian, miközben kráucsol. Nincs nekem ennyi időm.
Küldd el a Bethesdanak, egy valag royalty fee-t fogsz érte kapni. 😊

Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2018.02.09. 14:37:56
Itt van ez az Evil Within 2. Még nem tudtam rájönni, hogy a főhős miért jár úgy, mint aki rojtosra szarta az ánuszát. Aztán rájöttem, Így akarták a fejlesztők a játékost hátrányos helyzetbe hozni a buzi zombikkal szemben No de kérem. Tudomásul kéne venni, hogy az embernek sebességtöbblete van a zombikkal szemben. Ha zombikat tesznek be, az bizony lassabb lesz. Ha azt akarják, hogy ne legyen sebességkülönbözet, akkor ne zombikat tegyenek a játékba, hanem gazellákat.
Kurva anyátokat.
Utálom az ilyen öncélú butítást, a játékos szopatását!
Mert ha már Pre-order. 😊
gondolom semmi ability-je nincs
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát ennek most nagyon örülök!!
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Life Sword-ot hogy lehet használni? 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.09. 14:15:20
Sokat vártam rá
Mert ha ez tuti akkor inkább leadom pre-orderbe és nem veszem Monster Huntert
Na ilyesmiből kellett volna még bele, kár, hogy csak ennyi, de ez is valami.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Queen's Sword is kb ugyanilyen erős,de annak még negatívja sincs, szóval ez nem egy nagy wasistdas .
Utoljára szerkesztette: Seth, 2018.02.09. 12:58:13
PSN ID.: Beegabor
egyebkent sok szempontbol en jobban szerettem gamernek lenni mondjuk 12-13 eve, valszeg mert nem volt minden a pofamba tolva neten, es tenylegesen magamnak talaltam meg a megoldasokat, magamnak dolgoztam ki taktikakat, stb
meg mondjuk en szerettem molyolni pl. a crackelessel, vagy akar konzol buheraval, chipelessel, stb. - persze ezekhez mai fejjel nem lenne turelmem, meg nyilvan az osregi grafikat, iranyitast, stb-t se viselnem tul jol manapsag
(mondjuk iranyitasban pont van nemi romlas igy, hogy minden szart konzol-kompatibilisre irnak, nincs mar az a regi jo oreg fluid pcs iranyitasa a jatekoknak, de ez egyeni hiszti, nem veszes amugy a helyzet)
o igen es azert manapsag mar ritkabban durrantanak igazan nagyot a jatekfejlesztok, anno azert minden evben kijott 10-15 olyan cim, ami egyedi volt, kulonleges, korszakalkoto, meg all-leesos
mostansag... mintha ez nem lenne ott
viszont ami igaz az igaz, kenyelmesebb, latvanyosabb, egyszerubb manapsag jatszani, mint anno, meghat tobb a lehetoseg, pl. kanaperol 4k felbontasban jatszani, meg VR, meg kutyafasz, ezek mind franko dolgok, ez teny
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2018.02.09. 12:51:40
Én be vagyok oltva mobiljátokok ellen. Annak idején még vagy 8 évvel ezelőtt, amikor nem nagyon tudták kis hazánkban, mi az az Apple, vagy csak kevesen, játszottam az iPod Touch-csommal egy kicsit, persze akkor újdonság volt. Azóta már ipadből is elfogyasztottam kettőt, és nem játszom rajtuk egy másodpercet sem.