status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Túlzás nélkül: 100x vásároltam már ott a legkülönfélébb cuccokat és csak egy dologra kell figyelni. Olyantól vásárolni akinek nagyon minimális negatívja van. Pl.: 200 pozitív/2 negatív. Ez az ember nem fog átvágni és totál felesleges a shield, de a negatív egy ilyen oldalon rohadt könnyen jön, mert hiába jó pl. egy kulcs, ha azt ingame kell aktiválni és a user nem olvassa el rendesen a menetét, már be is vágja a negatívot, amit te persze rögtön reagálsz és segítesz neki... de a negatív már marad, nem veszi vissza senki.
Shield akkor kell, ha kevés eladása van, vagy sok a negatívja, vagy pre-order! Pre-order az bizonytalan egy ilyen helyen, oda muszáj.
Na de mi van akkor, ha nem volt shield és mégis gebasz van? Semmi. Írsz az eladónak első körben, az 99%, hogy megoldja a gondod, érdeke, hogy ne legyen büntiben része. Ha mégsem oldja meg, akkor írsz a G2A supportnak, akik 100%-ban mindig a vevő mellé állnak, akkor is, ha nem volt shield!!! Tudom, mert 1x beleszaladtam egy olyanba, hogy csak 1.5 hónappal később tudtam a játékot kipróbálni, az eladó meg a sok pozitív ellenére már nem volt fent az oldalon/kiszállt a bizniszből/elhunyt/nem tudom. Írtam a supportnak vasárnap(!). Kb. 1.5 óra múlva rajta volt a PP számlámon a játék ára, full refundot kaptam.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.12.07. 08:36:27