status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Egy kis segítség kéne a PS4 Pro-val kapcsolatban. Monitoron használom, a géppel együtt. Elegem lett a HDMI kábel cseréjéből folyton, szóval vettem egy HDMI kapcsolót - egyik vége a monitorba, másik végén 3 HDMI csati, ebbe megy a gép, és a PS4 is, van egy kapcsoló, amivel változtatni lehet, melyiket akarod megjeleníteni. Namost, ha a gép is, meg a PS4 is be van kapcsolva, akkor semmi gond, megy minden, rendben Ha csak a gép van bekapcsolva, akkor is ok minden. Viszont ha csak a PS4 megy, akkor egy idő után nem kap jelet a monitor. A PS4 megy tovább, de nincs se kép, se hang. Néha erőlködik, próbálkozik, egy pillanatra felvillan a játék, de aztán megint el. Ha ilyenkor bekapcsolom a gépet, akkor megy minden rendben, a PS4 képére is tudok váltani.
Szóval a gond csak akkor van, ha egyedül a PS4 van bekapcsolva, és akkor is játék közben (asszem, csak akkor, de ezt még nem teszteltem.) A PS4 új, a monitor is, a csatlakozók hibátlanok, a kábel is, de azt is cseréltem. Természetesen a kapcsolón is átdugogattam mindent. Ja, ha a PS4-et rögtön a monitorra kötöm, akkor minden fasza.
Ez mi lehet? Őszintén szólva azt sem hiszem, hogy a HDMI kapcsolóval van a baj, mert minden rése működik, kipróbáltam.
Tud valaki segíteni?