status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #90756
    De basszus, ja mert xboxon játszom akkor én már nem csinálhatok screenshotokat? mit számít hogy honnan fényképezem a játékot? Nem azért mutattam hogy honnan játszom, hanem hogy milyen fasza a világ a játékban....
    Most ha nem tudnátok hogy nem ps-en játszom, akkor nem lenne belőle gond mi? :)

Másik topikban meg pláne agyfasz kategória, ott nincsen se ps4 onlyság se xbox onlyság, nem mintha egy tetves screenshotnak fontos lenne hogy min fényképeztem ki, de ezek szerint akkor igen.

Most össze lett keverve a 2 dolog, volt régen 1x hogy néztünk egy tech videót, hogy melyik gépen hogy fut, ez meg már csak simán egy érzés, ahogy megfog a játékban a világ.
    legalábbis nekem nem az volt a szándékom, hogy azt mutassam hogy min készültek.

de vágod, ettől még ha korrekt emberek lennének, szólnának ahogy te is pl. így értem már és akkor full feleslegesen nem baszakodok azzal hogy megszerkesszek egy kommentet....
    mert bármi a hiedelem ezzel kapcsolatosan, a kényelmes az amikor valaki nem szerkeszt, szóval ja.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.01. 14:23:14