121472
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
LBandi77 #90773 Mert már szétküldted a kontrollert. -
Neked jo ha előveszi haverjaimnak meg nekem nem mindig reagál.... sjna, ha igen akkor is mire előveszi és célozni enged 10 golyot kapok a fejembe. -
Egy gombnyomás és előveszi a pisztolyt.
Nem céloz? Neked kell célozni :)
Random töltögeti? Ez mit jelent? -
Hát haverom, amiket írtam lentebb. :)
Instant halál sokszor. ha 2-3 ember rádmegy, akkor ha nem vagy szikla vagy bármilyen tárgy mögött éppen akkor annyi. -
Hát más nem zavar egyelőre. :)
De ez nagyon -
Leírok az agyrákot:
- elővenni a fegyvert, elrakni a fegyvert, nem céloz, random töltögeti a fegyvert stb.....
- lassú mozgás, fedezék sok helyen sehol sincs, stbstbstb
Brutálisan ostoba ahogy meg van oldva, még vadászaton is mikor hajtok egy lovat nem tudom becélozni és eldobni a nyakába a lasszót mert az L2-vel kiad egy menüt ugye amikor megnyomod, mert olyan közel vagy és azt hiszi a gép a lovat szeretnéd track-elni.....
-
értelmetlen harcolni? what?! akkor mit csinálsz? :D -
[irónia]Ja, csak a menüjével van baj. [/irónia] -
Newfronter #90765 Ja az inventory kezelés az tényleg gáz. Remélem idővel ezt javítani fogják, mert gondolom ez marad az online-ban is! -
Na amit szerintem elbasztak az RDR2-ben az a menü és itemkezelés, de nagyon..... és ez sok embernél rányomja a béllyeget majd a játékélményre. 
harcolni szerintem kb értelmetlen a játékban.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.01. 17:12:53 -
Valaki szerint mégsem. :) -
Ide tag mögé tette és az szerintem tök oké, aki akarja lenyitja, megnézni, de nem rontja el vele senkinek a felfedezés élményét. -
csgj #90761 Na, most megpróbáltam valamit: megint visszamentem a kampány módba, átváltottam nappalra, aztán megint éjszakára, visszamentem a dlc módba, és voilá, teljes az átvezető! :D Feltűnt az is, hogy a fekete töltőképernyő jobb alsó sarkában nincs már ott a kis ikon, ami napszakváltáskor megjelenik. Szóval ebben van a bug kulcsa. Én redditen olvastam többektől, hogy nekik is jelentkezett ez a bug a napszakok miatt. Akkor jelentkezhet, ha a kampányt nappal vagy alkonyatkor hagyod ott, és úgy váltasz a dlc-re, ami ugyebár végig éjjel játszódik. Ettől valamiért hajlamos egyeseknél bebugozódni. Elég ciki, pláne úgy, hogy az alapjáték nagyon simán futott. -
-
Egyedi hiba lehet én sem hallottam haveroktól, semmit, de hogy a küldetések bugosak az hotziher, nekem sokszor nem triggerelődik valami és restartot kellett nyomnom...nem egetrengető de azért....
De vizuális probléémáról én sem tudok....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.01. 15:34:08 -
Evoluti0N #90758 Nálam nem volt bugos. Szintén Pro. -
csgj #90757 Hali! Nektek nem bugos a Spider-Man dlc-je, a The Heist? Először csak az volt a baj, hogy folyton váltogatta a napszakokat, és ettől nem töltöttek be rendesen textúrák, vagy befagyott fekete képernyővel. Azt kijavítottam úgy, hogy a kampány módba visszatérve átállítottam a napszakot éjszakára. Viszont most meg minden átvezető jelenetnél kihagy néhány másodpercet az elejéből. Ez konkrétan dialógust is jelent olykor. Onnan tudom, hogy belenéztem youtube-on, ahol másnál a teljes jelenetet leadta a játék. Rohadt idegesítő. Boost mode nélkül és boost mode-dal is ilyen. A háttérben ment letöltés, azt leállítottam, de akkor is bugos. Nem értem, mi van
.. (amúgy ps4 pro) -
De basszus, ja mert xboxon játszom akkor én már nem csinálhatok screenshotokat? mit számít hogy honnan fényképezem a játékot? Nem azért mutattam hogy honnan játszom, hanem hogy milyen fasza a világ a játékban....
Most ha nem tudnátok hogy nem ps-en játszom, akkor nem lenne belőle gond mi? :)
Másik topikban meg pláne agyfasz kategória, ott nincsen se ps4 onlyság se xbox onlyság, nem mintha egy tetves screenshotnak fontos lenne hogy min fényképeztem ki, de ezek szerint akkor igen.
Most össze lett keverve a 2 dolog, volt régen 1x hogy néztünk egy tech videót, hogy melyik gépen hogy fut, ez meg már csak simán egy érzés, ahogy megfog a játékban a világ.
legalábbis nekem nem az volt a szándékom, hogy azt mutassam hogy min készültek.
de vágod, ettől még ha korrekt emberek lennének, szólnának ahogy te is pl. így értem már és akkor full feleslegesen nem baszakodok azzal hogy megszerkesszek egy kommentet....
mert bármi a hiedelem ezzel kapcsolatosan, a kényelmes az amikor valaki nem szerkeszt, szóval ja.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.01. 14:23:14 -
Evoluti0N #90755 Ha ugyanazok a képek, amiket az EJ OFF topicból töröltek, akkor most nem ezért vagy azért, de szerinted mit keresnének Xbox-os screenshotok egy PS4 topicban? Még akár spoiler tag mögött is. RDR2 topicban megférnek, vagy Xbox topicban. Tudjuk, h szebb X-en és örülünk, h azon játszod, de akkor se semmi keresnivalója itt. -
Mivan nem szabad belinkelni képet szpoiler mögé már vagy mi a fasz van? :D de legalább szólna aki törölgeti. bameg. -
Embere válogatja. Én 55 órát raktam odysseybe már és egy percig se untam -
Így van, van lehetőség, csak itt megy az oboa...ja, nem, annyivel megtoldották, h két szinttel alattad lesznek....geci sokat gondolkodhattak ezen a megoldáson. -
Zóanagyvarázsló #90751 Az feltételezhető, hogy a világ is változik körülötted. Az például tök okés, ha a nagy ellenfél vagy bizonyos NPC-k mozognak, fejlődnek, kalandoznak, varázstárgyakat szereznek stb. Az, hogy a mezei útonálló daedric armort kap, és úgy fejlődik, mint a világot mentő és végigfedexező hős, az meg vérgáz.
Vannak értelmesebb megoldások, például amikor a Wizardry 8-ban a zónáknak vannak szintjei, de a partydtól is függ, hogy milyen szintűek spawnolhatnak. Ez viszont nem jelenti azt, hogy nem lehet túl fejlődni zónákat vagy nem lehetsz azokhoz kevés, sőt még akkor is spawnolhat be erősebb vagy gyengébb ellenfeleket, mert nem szentírás ez a részleges igazítás sem, és különben is intervallumról van szó. A fix szintes spéci ellenfelekről nem is beszélve.
Szóval léteznek működő köztes megoldások is, de a vegytiszta szinthez igazítás az tényleg baromság. Még akkor is, ha az új képességekkel bővülő repertoárod, az übercuccok és a játékosként szerzett tapasztalatod miatt sakár szinthez igazítás RPG-kben is le lehet lépni a világot. -
Zóanagyvarázsló #90750 Ha teljesen különböző ízlésű emberek mondják azt hárman egyszerre, hogy unalmas és nem értik, hogy miért top játék ez, akkor abban van valami.
Sok millió különböző ízlésű játékos meg rajong érte, abban is van valami. Nem, nem kell a legyes példa, és én sem hiszek a tömegízlésben, de az, hogy hármótoknak nem tetszik, vadidegenek előtt csekély relevanciával bír.
Az, hogy mi az RPG és mi a jó RPG, régi vita tárgya. Nekem a Witcher első részében nekem nagyon is bejött a keskeny fókusz, cserébe azon belül kidolgozott döntéseket lehetett kapni, amit szabadabb, több lehetőséggel rendelkező RPG-k nem tudnak. Sok klasszikus él komoly - bár bizonyos szempontból enyhébb - korlátozásokkal, lásd még Gothic, Deus Ex, Planescape: Torment, de a Baldur's Gate is megadta a hátteredet, a csapattagokat meg úgy kellett összeszedni. Vannak, akik - emiatt is - az oldschoolabb klasszikusokat preferálják vagy az Icewind Dale-t. A harc meg sok esetben a kötelező középszar a műfaj nagyjaiban is.
A Witcher 3-hoz nem tudok hozzászólni sokat, mert nem játszottam, de az jól látszik, hogy a nagyközönségnek készült RPG, tehát sok mindenben kevésbé RPG, mint a régi klasszikusok. Az első részt is a világ, a történet és c&c vitte el a hátán, nem az RPG-k szokásos többi jellemzője. Ezért én azt sem tartom RPG-csúcsnak, de hogy az egyik legjobb RPG-s élményem, az biztos, a 2000-es évek BioWare-termékeit magasan veri. Ezt várom a 3-tól is.
Eközben a kortársak közül az Obliviont szinte élvezhetetlennek találtam, a Gothic 3 pedig eléggé félrement (pedig az 1-2/NotR abszolút kedvenc). -
Newfronter #90749 Unalmas... azt tudom arra a játékra mondani. Az Origins-t is meguntam. Elképzelheted, hogy a mostani Tomb Raider játékokat mennyire unom. És ez úgymond a Sony exkluzívok "hibája", mert egy Uncharted annyira magasra teszi a lécet, hogy utána egy TR játék, hát... szerintem érted. -
chapter 3nak most lett vége. Olyan zene volt az utolsó küldetésnél és olyan volt a látvány meg az egész, hogy majdnem elsírtam magam. Rockstar 5 évente dob ki valamit, de az olyan is. -
de az is még mennyire kibaszott durva már, hogy a csávó a földön így összerezzen, amikor elsül a pisztoly...hihetetlen :D
...de igen, ez csak egy n+1-edik openworld... :))) -
LOL
Istenem ez e játék... -
Na ERRE tényleg mennyi esély van?!
:DDDDDDDD -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen engem is zavar, első dolgom volt kikapcsolni minden tv-men. Alapvetően ez az eljárás a focimeccsek kedvelőinek készült, szó szerint azért, hogy pontosan és jól lássa a néző, hogy merre száll a labda. Arra amúgy tényleg jó, de gamernek nem való. -
5 éve toltam végig PC-n. Nekem nagyon bejött, de a final boss az rendesen legyalulta az idegrendszerem mire megfeküdt. (Azóta könnyítettek rajta. ) -
Nem kell ám mindennek valósághűnek lennie... RDR2őt sokan pont ezért nem szeretik. Új AC részek nagyon jók. Lehet valakinek az nem tetszik, de azt mondani rá, hogy szar játék elég vicces -
Newfronter #90740 Ja, de kb egy Ferrari sebességével lövel ki, semmi valósághűség nincs benne(a vitorlás is vicc ezzel a sebességgel). Bezzeg az RDR2-ben ezt is faszán megcsinálták.
De az egész Odyssey egy sci-fi, és ez baj(nem, nem az animusra és a jelenkori szálra gondolok).
De ti szeressétek, ha nektek bejön! -
Amúgy ebbe az RDR2-be nem úgy van dead eye, mint az egybe? Mert ott nagyon tetszett, h kijelölted a célpontokat aztán visszaváltott realtime-ba és úgy lőtte őket. Baromi látványos volt. Itt meg, ahány végigjátszás nézek mindig minden lassítva van :( -
RDR2:
- rohadt játék, saját bőrömön tapasztaltam, hogy vannak küldetések amiket nem mutat a játék, amig pl egy adott tágyat nem vizsgálsz meg vagy nem nézed meg a hátoldalán a szöveget.... fuck
- mindig mentsetek mert a WANTED drága mulatság és ha betámadnak 99% hogy meghaltok majd.
- sajnos a legelején a medvevadászásnál a legendary medvénél ha jol láttam ha ott maradsz megjelennek a térképen a jelölések, ha NEM és visszamész a camp-be akkor csak a nálad lévő legendary térképpel tudsz tájékozódni
- meg van pár dolog amiket még nem ismerek, de neten beszélnek olyan hibákról ami elég aggasztó és akár gamebreak is lehet. :( -
Na megiscsak igaz lett a novemberi psplus kinalat : Yakuza Kiwami es Bulletstorm. Remek mindegyik :) -
vitorla nélküli hajó? Evezős? -
Newfronter #90735 Minek játsszak vele ha nem jön be gameplay videók alapján? Vicc az egész, B kategóriás. A vitorla nélküli hajó is kilő mint egy üstökös. :D
És ti ezeket veszitek meg... röhej. -
Ugyan ott járhatok ahol te, kb ugyan annyi játék órával... nem lövök le nagy dolgot ha elmondom, hogy 6 chapter van a játékban + az epilógus, én pedig chapter 3 elején éreztem, hogy köze la vég... hát lol... kicsit kétségbe vagyok esve, hogy úristen mit nem láttam még, én ezt nem bírom :D
szerk.: én amúgy úgy csinálom a dolgokat, hogy megpróbálok minél előrébb jutni a sztoriban, hogy feloldódjanak a lehetőségek, és majd mikor egyszerre van már százötven hatezer felvehető küldetés, akkor kicsit megállok és csatangolok... mondjuk alig bírom ki így is, mert akár hova mész, akár melyik irányba MINDIG történik random world event, amibe nyilván be kéne avatkozni :D
Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2018.10.31. 16:10:38 -
Játszottál vele egyáltalán? Beletoltam eddig száz órát, minden perce szuper.