status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nem értelek. Én nem akarok valóság szintű grafikát. Nekem ez teljesen tökéletes és elég, talán még sok is. Ez egy játék. Slussz.
DantesHUN: igen, olvastam már ezt a magyarázatot. Akkor én meg csinálo kegy olyan játékot amiben összesen egy páncél van és egy kard, mivel a főszereplő egy életrekelt páncélszett - ha nem tudnád - a kard meg a hozzá tartozó kellék. Rpg a játék, de még se csinálhatsz amit akarsz mert ez csak egy elvarázsolt vért. Érted? Most ezzel kb ezt magyarázod. A Witcher pedig nem rpg, a közelébe sincs egy jó rpgnek. Egy nagyon jó sztorival rendelkező akció hackn slash játék, de nem rpg mert van benne 10 skill amit lehet fejleszteni ami amúgy totál felesleges.
"Ez kb olyan dolog mintha azt mondanám, az RDR2 egy rakás szar, mivel nem lehet benne női karaktert indítani meg léghajózni."
Soha, soha nem akartam női karaktert indítani. A léghajó meg.. hát lehet, hogy most olyat mondtál amit még visszaszívsz :D
"Az egyik legjobban kidolgozott, legrészletesebb legtöbb élettel megtöltött világ volt Ahol két falusi párbeszédének is mélysége van."
Hát én ebből SEMMIT nem tapasztaltam ne haragudj. Élettel megtöltött térkép? Valóban volt pár jó animáció, kovácsolt a kovács, játszottak a gyerekek, morogtak a részegek a kocsmában ,de ennyi. Ennél többet nem csináltak az npck, csak az a pár amelyik küldetést adott és viszont látásra.
"Hát úgy ezek miatt mondják top játéknak, és csak amiatt hulladéknak mondani ,mert egy witcherből nem lehet alabárdos lovagot képezni, azért mert a világ így működik!!!! tényleg csak szimpla trollkodás. "
A morális döntéseket és a jó sztorit megtalálhatod egy könyvben is, illetve sok játékban még ezen kívül. És igen, egy rpgnek legyen meg az a karakterépítési fázisa, amiben a játék elején egy csöves nulla vagy, a játék végére meg egy két lábon járó félisten vagy két pici tőrrel, vagy egy kétszáz hatvankilós kőkalapáccsal. Nem mellesleg a Witcher az rpg stílus rpg csúcsának van hájpolva és reklámozva. Na ez a trollkodás.
Nem rossz játék! De a programot körülölelő hisztéria kiborító és sok negatívumot ad a játékhoz.