PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Az irányításra ilyen esetben nem tudok túlságosan haragudni. Egyrészt kiakpcsolható a szögfüggő fodulás, de ettől még persze bennemaradnak a gyogyóságok, viszont valahol azt is értem, hogy gondolni kell azokra, akik mélyebben érintettek motionsicknessben. Ezzel még le is csúszott volna, HA jó lenne a többi része.
A doomnak és a resi7-nek kell lennie a mintának az irányításban, de ezek még túl frissek.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.27. 09:31:26

Adversus solem ne loquitor

Seth
Én mondtam, hogy PS2-es verzió, dehát a falnak beszéltem 😊

PSN ID.: Beegabor

Tikal
oké, de akkor is csapkodja ez a hülye amikor nem verekszik...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

csattogjon, ha mar megvette

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

GOTY
Ez sajnos féligazság. Ugyanis ha Max Payne nem 5 $ lenne hanem 7 $ annyiér is megvennék! Akkor teszem fel a kérdést miért nem 7 $-ért adják és miert 5-ert adják?

Másrészt, ha ezt tudom hogy ez ennyire ratyiadék szar Techno ban akkor biztos hogy nem veszem meg 15 $-ért.

Azt azért neked is be kell látnod hogyha egy Kurrens játéknak egy 10-12 oras DLC-je kerül 15 $-ba akkor irrealis az hogy egy 13 éves játék ami Technoban vállalhatatlan szintén 15 $-ba kerüljön.
Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.01.27. 09:06:57

Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR

Seth
Mert egy verekedős játékot így kell játszani, immerzsön<#banplz>

PSN ID.: Beegabor

Tikal
miért csapkodja a gombokat?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tinman
Sziporkázol.

Kevesebb, mint 2 nap alatt, végre leírtad, hogy a VR címek nagy része homályfos és, hogy valamit a készítők nagyon elszabnak. Aztán végre valaki aki látja, hogy az Inpatient eléggé el van tolva, bár az meglep, hogy az értékelhetetlen irányítása nem zavart, és végre azt is beláttad, hogy a szoftvertúszok kiszabadítását támogató kampány során kár a gőzért, mégiscsak jók azok az excluk, mert jobb helyen vannak olyan bandánál, akik még játékokat akarnak készíteni.

Karácsony van? Igazságszérum osztás? Végre!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

A 15 dolláros árat az indokolja, hogy megveszik ennyiért is. Te is megvetted. Minden annyit ér, amennyiért el lehet adni.
Tinman
Vannak játékok, amiket akkor és ott kell letolni, vagy max pár évvel később.

Nem mellesleg tudtommal a Fahrenheit volt az első ilyen döntéshozós cucc, előtte ez a stílus nem létezett, így prototípusként érdemes rá tekinteni. Bonus: A Fahrenheit majdnem epizodikus megjelenésű lett, aztán akkor elvetették az ötletet, mert akkor azt mondták róla, hogy baromság...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

GOTY
Fantasztikus! Mindig ámulattal nézem, milyen ügyes emberek is vannak, és rájövök, én mennyire nem vagyok az. 😊

Van végigjátszása csak íjjal, 0 hit, abba néztem bele, még szimpi is a srác hangja, nem mórikálja magát meg faszkodik, mint a nagy "sztár" jutuberek. Rá is nyomtam a követésére.

GOTY
A reggeli kávé közben gondoltam arra, hogy érdemes lenne a Sonynak valamilyen árkorlátot bevezetnie a Store-ban. Ár/érték arányban lehetne egy korlát, ami mondjuk kimondja, hogy 10 évesnél idősebb cím maximum 5 dollárért adható (vagy inkább 3). Persze valamilyen szofisztikált módon.

Mindez a Fahrenheitről jutott eszembe. 15 dollárért adják a játékot, aminek reálisan 3-5 dollárért kéne menni, mint a Max Payne, a Bully és a hasonló, abból a korból származó címek. Semmi az ég világon nem indokolja, hogy 15 dolláros legyen ez a játék, 15 dollárért egy Horizon DLC-t lehet venni, s azért a kettő nem ugyanaz ugye.

Magamtól vettem meg, senki nem kényszerített, de amikor a játék minden percében azzal szembesülök, hogy ez egy technológiai hulladék, és vélhetően már 2005-ben is az volt, akkor azért felmerül bennem, hogy mi a franc indokolja a 15 dolláros árcímkét.

Az árnak valahol a minőséget és a kurrens tartalmat kéne tükröznie...
Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.01.27. 08:29:41

Ez a faszi megcsinálta a das3-at level1 no hit-re,utánna ugyanezt speedrunba.
ha szeretnem a verekedös shit-eket, ezert most rohannek sztem. kurva jol nez ki, mintha a rajzfilmet iranyitanad.<#wow1> meta-n is 88

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

GOTY
Nem uj valtozat az, sima ps2es port. Egy bit ujiitas nincs benne, csak a trofik.

darkSectorxxx
Das 1 level 1 no hit...aha....😄

Majd remasteren lehet gyakorolni...

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Kicsit nosztalgiáztam a Horizon-ban, úgyis visszavan a DLC.
Ilyenkor jut eszembe mennyire vároma Death Stranding-et!!!! Te jóég!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Ja csokit nem is. Este majd rántották szeretnék enni, arra gondoltam, kis sonkával meg kenyérdarabokkal. 😊
Hát basszus nemrég vettünk ide ruhaszárítót.........ez meg még olcsóbb is volt. 😄

/igen a PM, elnézést, de ku...a bugos sokszor, vagy nem jelez, vagy még fekete sem mikor belépsz a PM-ekhez, rettenet.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.26. 23:48:24

Moby
Nem jelzett ez a buzi. Ja, melegszik. Ne rakj rá csokit, mer szarráolvad. A fiam már megtanulta 😄D

darkSectorxxx
<#eljen>

darkSectorxxx
Hogyne persze... 😄

PM-ben írtam egy sort. Kíváncsi vagyok szerinted ez probléma-e....

https://www.youtube.com/watch?v=KrN4W2I_XmQ

Moby
Jónak tűnik 😊

/de azé mostmár kellenének nagyon más fajta játékok is. Jó, fasza a horror-zombiag-jumpscare-izé vonal, szeretjük, de ennyi elég is lesz. Jöhetne mostmár némi móka és kacagás, kis ügyesség, stbstbstb
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.26. 23:37:19

darkSectorxxx
Hát a block-ok közül tudtommal a nagy része nyár előtt kijön...multiplatformban lehet áradat lesz, csak sok játék már nem köt le ezekből.... 😞

Moby
Szerintem a pro-d tiszteletére! 😊

AntiHero
Várós. 😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TDC Geronimo
év végén nincs mivel játszani? Minden évben október/november egy clusterfuck.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
A jó az, hogy helyreállt a PSN. 😊

TDC Geronimo
lol még jobb

darkSectorxxx
Volt már God of War is. 😄

/ inkább évvégén jöjjön, akkor úgy sem lesz mivel játszani.

Days Gone úgyis lepereg még nyárig....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.26. 23:19:49

Moby
Ez amúgy tök validnak tűnik! <#miaz>

darkSectorxxx
Nem egy innen oldalról:

Valamilyen shopping oldal....

/// de amúgy ja. 😊

+Moby

Én hiszek a mesékben! 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.26. 23:17:49

Moby
Az igénytelenséget nem lehet kipeccselni senkiből 😄

Tényleg nagyon sok jó játékkal játszhattam az utóbbi időben. A sors most kicsit kompenzál, és nem enged kibújn alóla. Ma elvitték a robinsont(végre), tegnap meg megvettem ezt 😄D

TDC Geronimo
Ez megint honnan van GSről? 😄

darkSectorxxx
Fasza, még nem volt időm kipróbálni. Majd megnézem.
Mondjuk ezt még akár peccselhetik majd nem?

Moby
Nem toltam végig, nekem ennyi elég volt belőle. Elkezdenek benne beszélni benne ezek a béna robotok (egy fél másodpercek szájszinkron csúszással, mert az igénytelen parasztjában nem volt annyi, hogy legalább ezt megcsinálja jóra...), és legszívesebben letépném a fejemről a headsetet, és páros lábbal ugranék bele.
Nagyon nagy mázli, hogy nem ilyenekkel kezdtem a psvr-t. Mára már nem lenne itt.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.26. 23:11:01

Kongy
akkor még lehet jó is, hogy bekapcsolni sincs időm a ps-t xd

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

darkSectorxxx
Nem tetszett a páti? 😞

Spiderman: Hát azért ennyi vásárlás nem kéne nekem tavaszra.
Colossus-Detroit-God of War - Ps Pro. 😄

Moby
Ezt nem sietik el 😊

Moby
Ez az inpatient egy hulladék. Legalja minőségű, minden átmenet nélkül egymást váltó gépies, immerziópusztító facialanimok egy olyan játékban, ami gyakorlatilag a karakterekről szól. Mindeközben a "játékból" nem látni semmit, mert az egész olyan kibaszott sötét, mintha a fény csak megahtározott pixeleket lenne képes megvilágítani.
Szörnyűséges érdektelen borzalom. Mondanám, hogy a legrosszabb vr élményem eddig, de a robinson ezt is alulmúlta.<#levele>

darkSectorxxx
Spiderman - 2018.09.28!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.26. 22:31:54

darkSectorxxx
Ő... sokak (szerintem is) játszhatatlan.

Istenkáromlás amit műveltek ezzel az alkotással.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.26. 22:11:00

Myselor
és még QTE áradat se volt.xd sajnállak
Rage47
ez a Fahrenheit? az új változat ilyen szar? én PC-n toltam anno, végig tudtam vinni billentyűvel 😄
darkSectorxxx
Tomb Raider érdekes a kapcsolgatás miatt, látom menet közbe tudom állítani a dolgokat.

Hát így már jobban látszik hi az amikor 30 meg 60 fps közt váltakozik a játék, télleg durva a "Framerate" opcióval.
Ez talán a legjobb módja prezentálni ezt a témát. Érdekes.
Enchanced szerintem sokat nem ad a játékhoz, 4k-ban meg csak "élsimi".

Amúgy Normális az ha melegedik a gép hátulja? Rárakom a kezem és elég meleg. 😄 /nem miattam!

darkSectorxxx

Akkoriban sem számított a jobb grafikájú játékok közé, de simán jó volt. Mai szemmel már igencsak kopottas, de hát eltelt 13 év azóta. Amikor megjelent nagyot ütött.
darkSectorxxx
ha, csak nem tudom ez a 4k felbontás a képlopáskor csak akkor van ha a játék is 4k checkb. vagy mindegy.

darkSectorxxx
Régen sem volt álom, most meg aztán....fúúú.
Pedig a játék egy szuper játék, máig emlékszem a bogarakra az irodában. <#email>

GOTY
Ja, az megy, igen.

GOTY
Na, egy bő 3.00-t bele toltam a játékba. Komolyan mondom nem értem ezt a faszit. Amikor ez a Cage megcsinálta ezt a játékot és amikor tesztelték, ez komolyan azt gondolta, hogy ezzel az irányítással ez kiadható? Azt gondolta, hogy majd a faszparaszt hadd szenvedjen vele? Végülis működik miért ne adjuk ki? Egyszerűen eldobom az agyam! Soha nem tudtam megérteni hogy egy ilyen minőségre hogy mondhatják emberek azt hogy ez rendben van!?