status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tinman #90655
    Nézd... Arty-nak pl. a 24 képkoca is elég filmeknél. Azt mondja ez a mozi élmény. Én meg ilyenkor befelé sírok. Sokat.

Értem, hogy egyéni preferencia kérdése, hogy a zöld színt, meg a kéket milyennek látod... de a frame az csak nem ilyen. Vagy egyesek képfeldolgozó képessége ennyire felületes, hogy nem látják, ahogy 24 frame mellett beszaggat a hegyoldal egy természetfilmnél nagy totálban? Vagy nem látja, hogy 30 frémnél a God of War egész világa egy szaggatós valamivé degradálódik? Tényleg ennyire különböző az emberek képfeldolgozó képessége???

Játszottam a korábbi PC-men a GTA V-el. Fix 60 frém. Aztán történt valami és 1 mp-re leesett valamennyire... nem nagyon, de észrevettem. Elindítottam egy frém kijelzést, majd újra arra jártam, újra leesett, de ezúttal a mérésen is láthattam, hogy 2 képkockával kevesebb volt. Érzékeltem. Ha ez végig így történt volna másodpercenként, hogy hol 58 hol 60, az nagyon zavart volna. Egyszerűn valami belső feszültség, valamiféle idegesség lesz rajtam úrrá, ha rossz a techno.

Lehet, hogy az én feldolgozó képességem túl érzékeny. Nem tehetek róla. Sokszor érzem inkább átoknak.