status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
"az pusztán vak és esélyt nem adva fél infokbol mond ki egy saját véleményt."
háromsozr ültem neki 2-3 órákra, és soha nem bírtam tovább menni. Annyira dögunalom volt az egész, annyira egyhangú volt, hogy mindig elkopott pár óra után. A haverjaim basztattak is, hogy nekem semmi sem tetszik. Mindkettő kipróbálta, az egyik a feléig vitta majd abbahagyta és azt mondta, hogy dögunalom az egész.
Ha teljesen különböző ízlésű emberek mondják azt hárman egyszerre, hogy unalmas és nem értik, hogy miért top játék ez, akkor abban van valami. Nincs benne semmi extra, forced hájp az egész. Nem rossz játék, nem a legrosszabb amivel játszottam, de hogy közelébe nincs egy top játéknak az biztos. Egy nagyon erős középkategória, maximum, de az tényleg a maximum.
És ha most az jön, hogy biztos egy megkeseredett vén buzi vagyok akinek semmi sem tetszik akkor elé megyek a dolgoknak és azt mondom, hogy az RDR2-n kívül még a Dark Souls szériát tudtam szeretni, ott volt még a Skyrim és kifújt. Volt egy időszak amikor olyan játékok jelentek meg, mint a Morrowind és a Gothic széria, én ezeken nőttem fel, az elvárásaim is ott ragadtak.