status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Azért a Witcher 3 nevű hulladékot ne hasonlítgassuk ehhez a mesterműhöz ha kérhetem.
Witcher 3: jó karakter animációk, mozgó fák, kellemes HUD, jó sztori (de csak a könyv jellege miatt), és ennyi. Nulla játszhatóság, nulla élmény. Az endgameban is ugyan olyan mozdulatokkal, körülbelül ugyan olyan ruhában és ugyan olyan kardokkal csapkorászod az ellent, akik ugyan úgy néznek ki mint a játék elején (van 1-2 új szörny), csak többet sebzel. Konkrétan a karakter fejleszthetősége nulla, a kardon kívül nem is nagyon ismer el mást a játék fegyvernek. Nagyon bosszant, hogy "top" játékot csináltak belőle amit a mai napig sem értek, hogy miért lett az. Ellenben az RDR2 minden várakozást felülmúlt, és olyan magasra baszta a lécet a Rockstar, hogy ezt évekig nem fogja leverni senki, de még megmozdítani se. Ez egy mérföldkő.
Bocsánat ha valakinek belegázoltam a lelkébe a W3-t illetőleg, az, hogy nekem nem tetszik az szubjektív, de amiket leírtam róla jellemzés szempontjából azok teljesen objektív tények. Nem érdemli meg a TOP helyet, sem azt, hogy viszonyítási alapot képezzen.
(ez most olyan, hogy valaki oda meg vissza van az AC Görögért, kifizetni érte a súlyos pénzeket de nem gondol bele, hogy konkrétan az Ac Egyiptopmot kapja új textúrákkal kiegészítve pár funkcióval...de ebbe már bele sem megyek mert kajak meglincsel valaki. Lehet nem nekem való már ez a profitorientált játékgyáras világ. Hálisten az RDR2 hozza a gyerekkori emlékeket a még jó játékokról)