status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Én sima PS4-en tolom, és szerintem így is gecidurva a grafika, szóval elképzelni nem tudom, hogy milyen lehet akkor még ettől is szebben :'D
Nem tudom abbahagyni a játékot, engem totál beszoppantott... utóljára szerintem ilyen a Bloodborne-nal vagy Witcher 3-mal volt, hogy ilyen szinten nem tudtam abbahagyni és lenyomtam a napi 8-10 órát legalább :'DD
Egy kicsit se mondanám unalmasnak, mert még a lovaglás közben is amíg eljutsz A-ból B-be, mindig van valami, ami érdekesség... legyen az állat/útonálló/bandita, valami mindig keresztezi az utad, amivel elpöcsölgetsz, és érdemes is, mert egy kurvajó dologgal találkoztam:
hallottam, hogy jajjgat egy csávó és segítségért kiált, mert megmarta egy kígyó;
válaszhattál, hogy segítesz neki kiszívni a mérget, vagy otthagyod - ha segítettél, akkor később Valentine-ba visszatérve a fegyverárus előtt ülve megköszönte, hogy mentettem az életét, és a fegyverárus katalógusából ingyen válaszhattam egy fegyvert :)))
hát MENNYIRE KURVAJÓ MÁR! Ezek bőven Witcher 3-as magaslatok, sőt....többit hasonlót emlegetem, mert HZD is picsa volt ehhez képest :D
Egy AC-ben mondjuk mikor lesz ilyen? Megsúgom: SOHA.