PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
szal lenyegeben a PS4 exclusive jatekok jobbak mint az XBOXosok? (sorry az ertetlenkdesert, komolyan ennyire se ertek hozza)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Moby
Igen tudom, tegnap már belenéztem röviden.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Mert a játékok számítanak, nem a konzol. És ma a legjobb játékok a platformholderek által működtetett stúdiókból kerülnek ki, mert a többi a könnyű pénz felé tendál, néhány ritkuló kivétellel.
Egy ideális világban mindenkinek kéne tudnia mindennel játszani, mindegy mit vesz meg, de egy ideális világban a bányászok nem kúrják szét a hobbimat sem. Egy ideje már be is fejeztem a szoftvertúszok kiszabadíását támogató kampányomat, mert lassan ninc shova kiszabadítani, mitöbb, akkor vannak biztonságban, ha egy olyan gyártó fogságában marad, aki még játékokat akar gyártani, nem kriptovalutát, mikrotranzakciós gépzeteket, és hasonló szörnyűségeket. Az MS-nek viszont már lassan nincs ilyen. Van egy remek kis gépük, amire olyan szoftverek tudnak adni, amit megkapsz bármi másra. Most épp avval próbálkoznak, hogy lassan ingyen adnak mindent. Egy darabig, amíg bírják anyagilag ezt az igen drága hobbit.

mucsácsó
Szerintem is még bőven van egy 2-3 éve a konzoloknak alsóhangon... ami durva, mert ugye azt prognosztizálták a nagyokos elemzők, hogy olyan hosszú gen biztosan nem lesz, mint az előző volt a maga 7-8 évével... 😄 éspedig de, valszeg ez is az lesz...

Így hogy itt a Pro/XOneX, így sztem fixen... csak majd az lesz a kérdés, hogy mikor lesznek majd először a nagyon durva teljtesítménybeli gapek a base/prő változatok között - bár talán annyira durva nem lesz sosem..
AntiHero
The Inpatient is ilyen. 😄

Tegnap levettem a vr-t aztan siman tv-n jatszottam a végét. (Mikor többször megakartam nézni mi valtozik a befejezéseknél)

Szimplan szép volt a játék tv-n is. 😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

j0nNyKa
ertheto
(gondolkozok konzolban, egyelore nem tul komolyan, inkabb csak lehetosegeket nezem, 1-2 honap mulva lesz aktualis)
szoval kovetkezo kerdes, es most jol belekerdezek: miert ps4 (vs xbox1)?
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2018.01.26. 15:16:49

Myselor
áh eszembe sincs.emlékszem mekkora agyfaszt lehet kapni tőle nekem az irodaházas a "kedvencem" xd főleg amikor nem érzékeli a gombokat akkor jó.mocskosul utálom a QTE-t különben kevesebb formában is nem hogy így.enélkül jobban szeretném ezt a játékot is😊
Tinman
Utolsó mondataidra: Végre valaki leírta.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Moby
'13 az eredeti. '16 a pro. Nemtudom mikor lesz új. Nagyon nincs miből csinálni. Erősebb procit tudna szállítani az AMD, de mást aligha. Az one x egészen friss, és van talán jóindulattal 20% teljesítménytöbblete, az is inkább az egyedi kérések miatt.
Szerintem '20 előtt aligha. De ez ilyen tippelgetés. Nagyon nem is indokolja semmi. Rettenetesen megy a szekér, nagyon erps a brand, és nagyon egyben akarja tartani a sony a piacát. Nem eresztik a pro-t sem megugrani. Nem engednek fragmentációt. Maguktól pláne nem fogják siettetni.

Seth
Ez ilyen Simon mondja jellegű QTE 😊, nagyon szerettem. Többet azért ne linkelj , mert elég nagy spoiler

PSN ID.: Beegabor

Moby
Jaj ne ijeszd el tőle! <#banplz> Nincs evvel semmi gond, pár nekifutás alatt bepakolja izommemóriába, és menni fog! 😄

j0nNyKa
mikori cucc a ps4? es mikor lehet szamitani az ujabbra?

Myselor
ezekre azért készülj fel már a cím is bíztató <#banplz>
GOTY
Nálam eddig a Heavy Rain a menő tőlük, de remélem erre is rácuppanok teljesen!

Azt hittem, hogy ma a Wildlands lesz a program, de egyelőre azt halasztom.

Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR

Moby
Fantasztikus játék. Néha leporolom az xbox classicom, abban bennevan, és végigtolom. Mondjuk úgy kétévente 😄

Moby
A pécénél jórészt ingyen van a felhőbementés, és a kiadók által üzemeltetett platformokon viszonylag jól is megy a felhőbementés, de pl a steam konkrétan leszarja, és a stúdióra bízza, hogy beleépíti-e vagy sem. Ők biztosítják az API-t, az infrastrukit, mindent, de nem kényszer. És pl a from nem is használja. Én meg így buktam el a DaS3 végigjátszásomat egy géphalálnál. Ez ugyan fizetős, de kapsz mást is, és legalább mandatory. Nem mintha annyira jellemző lenne a ps4-re, hogy csak úgy meghal, de végülis nem egy drága hardver, nyilván nincs túltervezve semmi.

j0nNyKa
az ugy mondjuk oke (marmint azon kivul hogy egyik pillanatrol a masikra radszakad egy X kiadas, de mondjuk az pcvel meg minden massal is benne van a pakliban)

GOTY
Na, USA Store-ból behúztam az Indigo Prophecyt, ma este ez lesz a társam! 😊

14.99 dodó volt, az meg most picsa, 253 HUF az eladási árfolyama a Citinél, szóval a magyar ár alatt vettem.

GOTY
Next time, bear in mind!

Moby
Lecsorog a sztórból újra. Persze idő meg minden, de mostmár Darknak is fasza gyors a netje. Szopó akkor van, ha nincs plusod, és nincsenek meg a mentések...

darkSectorxxx
Szervízben lehet, csak én nem adnák be nekik semmi személyeset, pláne nem profilokkal tele vinyót.
De lehet meg tudják oldani.

Vinyókat lehet cserélni a ps4-ben csak hogy müködik-e másik sériás ps4-be azt nem tudom.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Sorry, nem kertelek, nem nagyon tudtam mire elfüstölni a 10 dodót, amit hozzámvert a sony. Ez meg pont érdekelt, és bár sokat kapmányolok a szarrágás ellen, de ezt most berántottam így az usa sztórból, mert oda kaptam az ajcsit, és így 7500-ból megvolt nekem, és tolhatom főprofilon. Viszont legalább egyedül vettem, tessék ezt enyhítő körülményként figyelembe venni! <#idiota>

darkSectorxxx
Most a mentések profilokhoz kötődnek ugye.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

j0nNyKa
aaaaah makes sense
oke, es akkor ha mondjuk ilyen van, hogy megadja magat a geped, arra igy... nincs megoldas? mittudomen hivatalos szerviz, vagy akarmibarmi?

Moby
A konzolok a cpukeyel titkosítva írnak mindent a hdd-re, hogy ne lehessen filerenceren keresztül hakkolni őket. A konzollozás bölcsőjében nagyon jellemző volt, hogy rosszul megírt játékok mentésének basztatásával törték fel a konzolokat.

darkSectorxxx
Átvinni az adatokat szerintem nem.
Hálisten én számítottam mindenre, a mentések 3x-ossan le vannak mentve, nem érdekes.

Ami ott ragadt a vinyón, az a PT demo, és a sok videófelvétel, kép stb.....

De nem érdekel, szépen jön a pro. 😊
Fogom magam és veszek egyet, ha egyszer ez van megírva neem.

ADAT átvitel max úgy szerintem, hogy USB-n keresztül, mert ugye már egy ideje kezeli a ps4 a tartalmakat.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.26. 14:45:26

GOTY
Ha VR játékot veszel a jövőben, továbbra se feledd, hogy van egy home VR accunk, és lehet fele annyiba kerülne, ha szólnál, hogy venni akarsz valamit. <#nezze>

Moby
Meló van. Tegnap berántottam az inpatientet, épp csak ránéztem. Ma beleugrok.
Ja vr. HEtek óta avyinón figyel ez a starblood arena. Tegnap végre elindítottam. Olyan kibaszott tűéles képe van a VR-ben, hogy megkarcolja az oledet. A feleségem meg is jegyezte, hogy nagyon szép lehet a sisakban, mert a tévén is irtószép a játék.
Amúgy egy fos a játék maga, de ez most nem lényeg.
De hogy mi a tökömért van ilyen különbség VR és VR játék között? A nagyrészük a tévén is homályfos. És természetesen a sisakban is. Ebben viszont olyan jól olvashatóak a szövegek, olyan minden, amilyennek mindenhol lennie kéne. Valamit elbasznak de nagyon.

j0nNyKa
nebasszama hogy a ps4 masterracen nem lehet a regi vinyot atrakni az uj gepbe, vagy az adatot valahogy athuzni ra

darkSectorxxx
Igen leszarom a pénzt, meg úgy tűnik a sorssal nem lehet harcolni, lehet ez sors akarta így, de én a sok kontentet sajnálom, ami a vinyón maradt, meg hát szerettem a kis öreget na! <#sir>

De ez van. Odaadhattam volna unokaöcsémnek is ennyi erővel.

GOTY
Lehet, hogy eljött végre az idő a Pro vételének!!!

Amúgy sajnálom, de ez benne van a pakliban. Gyűrted eleget azt a konzolt.

GOTY
Már kezdtelek hiányolni, el voltál tűnve!

Mobilon nem játszom semmivelse.

Megveszem mindjárt, rohadjak meg.

Moby
Igen, de amúgy elérhető mamár mobilokra is 😊

darkSectorxxx
Szomorú hírek!

Reggel még ACO-ztam.

Most meg nem indul a PS4.
Kék led átvált fehérre jó esetben és kikapcsol!

Állítólag ez egy ritka javíthatatlan hiba!!! :/

Asszem ha ez igaz, akkor kész ennyi volt!

Bepöccenek és el kell mennem a boltba egy Pro-ért szépen.

GOTY
S ráadásul a felújított, 2016-os verza, nem a régi ócska.

GOTY
Az USA Store-ban Indigo Prophecy-ként van a játék, 15 dollár. Tutira mindenben ugyanaz, mint az EU-verziós Fahrenheit?

Seth
Mi történt?

Seth
Tényleg megvásárolható, 4190,- pénz

darkSectorxxx
Asszem PS4 RIP. 😊

Fasza.

GOTY
Na, este megnézem, hogy tényleg megvásárolható-e. Nincs PC-m, 2018-at írunk, hahó!

Myselor
van belőle pc remaster amibe 0 különbség van konkrétan grafikailag.legjobb remaster haha.de különben a játék tényleg fantasztikus megéri végigjátszani de készülj fel a rengeteg QTE áradatra ritka sok van benne és gecik és nehezek.jó játékot és kellemes idegbajt <#banplz>
darkSectorxxx
Huha asszem baj van a gépecskével. 😊

GOTY
Szép lesz a grafikája! 😊

Seth
PS2 Classic letölthető rá

darkSectorxxx
😛

Rage47
de jó játék volt az 😊
GOTY
Kifelejtetted Gravelord Nito-t! <#banplz>

GOTY
Nekem az a játék kimaradt. Pótolható még valahogy PS4-en?

Nekem a kedvencem Carla és Tyler voltak a Fahrenheitból. Őket eddig egy QD játék karaktere se tudta überelni.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.01.26. 12:40:33
darkSectorxxx
Hát látod. Más más izlés. 😊

Ja nekem AC2 volt csak meg, azzal kiegyeztem, de ott sem a karakter miatt.

Nekem karakterben ezek jöttek be, akiket fejből emlékszem és télleg nagyon tetszett:
- Kratos
- Jack Joyce
- Nathan Drake ()
- Leon - Chris - Jill - Claire - Wesker
- Dante
- Crash
- Alan Wake
- Cloud - Squall
- Ellie - Joel
- John Marston
- Marcus Fenix

Ahogy jön a DS játék:
- Mads Mikkelsen