status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
No, közben én is akkor hozzászólnék, eddig nem nagyon tudtam felkelni a PS4 mellől :P
G365-re leírtam a véleményem, ezt átemelném ide akkor:
Ki*szott lassan építkezik az egész, tényleg kell egy alsóhangon 3-5 óra, hogy VALAMIT láss egyáltalán, ami nem a havas szar/lovaglás (szvsz nem jó kezdés, mert sokkal gyönyörűbb színekkel az egész táj, mint full fehéren és sötétben, hiába is...) - szóval én egy picit enyhén kesernyés szájízzell játszottam az elején, bevallom...
Viszont ahogy lekerültök a hegyről és jobb idő lesz, ott elkezd elég szépen és egyre intenzívebben csöpögtetni a játék, DE még mindig kell egy jópár óra onnan is, hogy totál elkapjon az egész, és ezt az eléggé érdektelen lovaglás közbeni dialógusok csak továbbrontják...
NADE aztán.....hátaztakurva! :D Nem írom le még1x azokat amit írtak már mások, egyszerűen embertelen minőség és látvány, pedig base PS4-en tolom...
A probléma csak tényleg az, hogy ezt a prológusnak mondható kvázi 8-10+ órányi "tutorialt" kurvára elnyújtotta a Rockstar, már-már Tarantino a köbön... :D és ez a mai játékos társadalom vastag rétegének nem fog tetszeni, hiszen ma már mindenki ahhoz van szokva, hogy egy cím 5-10 órás, és annyi idő alatt kimaxolódik az egész...na hát itt viszont még csak el se kezdődnek a dolgok annyi idő alatt.. :D nem túlzok...
Szóval jah, így már értem a megsokasodott eladó példányokat... valszeg pont azok adják el, akik nem játszottak az első résszel, vagy hozzászoktak a "bummbelealecsóba" játékokhoz, és esetleg GTA IV-ot vártak...
most meg megyek vissza játszani, szerintem megint a komplett napom erre megy el :(((
...bocs a kisregényért, tl;dr:
kurvajó az RDR2, de egy 10+ órát adjatok neki.. tarsatok ki vele, megéri, de tényleg! :)
az egész olyan, mint egy kis hülye lány, aki kéreti magát: idő, türelem, viszont ha megismered és megszereted, onnantól kezdve nem ereszt! :)