121472
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Szerintem egyáltalán nem rondák az arcok. :)
Ez a haj meg úgy tetszik :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Pontosan én 5 órát nyomtam, vagy többet és ebből 1 óra talán küldi, a többi hoba játszás meg mokuskergetés, meg Grizlivadászat, halacskákat pecáltam stb. :D -
Én nem vagyok western rajongó mégis imádom. R olyan világot csinált, amiben "élsz" . Ma is 6 órás etap alatt csináltam kemény 2 küldetést :D
Teljesen beszippant, mi lesz itt ha jön az online része majd... -
Red Dead Redemption 2
Szerény véleményem jópár óra játék után.
Olvastam rengeteg kritikát a játekosoktól és meg értem őket meg nem is.
A játék olyan új technikai élményt nyújt amit még eddig nem sokan tudtak hozni. Rengeteg részlet van benne az időjárás minden formájára, minden tökélyre fejlesztve. De sokaknak ez kevés olvastam hogy rengetegen unalmasnak találják a sok lovaglást, kevésnek érzik az akciót persze mivel ez nem a GTA.
Ehez tényleg western rajongónak kell lenni hisz a western filmek is ilyen lassúak és kopárak. Elég ha csak az alap Volt egyszer egy vadnyugatot nézzük. De a készítők ismertebb és kevésbé ismert filmek kliséit is bele tették és ez így van jól. Én aki imádok szöszmögni meg órákig csak gyűjtögetni ez maga a mennyország, de sajnos a pörgősebb játékok kedvelői kínosan fogják magukat érezni pár óra után. A lényeg hogy itt nem szabad végig darálni gyorsan a sztorit hanem hagyni hogy sodorjon magával az élmény a táj és a környezet. Szóval aki tényleg unatkozik rajta ahogy sokan kifakadtak az magát a western történeteket nem értékeli és nem érti -
árdekes hogy Xbox-ra csak 88Gb a RDR 2. :D -
Nem vettem ezt komolyan még én sem, pedig. :) -
Nyugi csak szívatlak :) -
Oké... értjük, hogy te utálod R játékokat, de attól még bődületes baromságokat nem kéne írni. Én se nyilatkozok olyan témában, amihez nem értek -
Horgászni? -
Mondom, fingja sincs. RDR2 mint nongame LOL. Ha nem lenne benne egy story mission se, akkor is bele lehetne rakni 40+ órát. Itt nem 40 óra pokerről beszélek mielőtt írna rá egy ilyen baromságot -
Newfronter #90559 Édes istenem.....
Na erre a válaszra nem számítottam. -
Aha.. -
Non game? fingod sincs miről beszélsz. -
Kapcsold ki, csak tényleg az ilyen Pro előtti játékoknál érdemes. -
Biztos megnézem, minden cuccnak adtam esélyt, de Cyberpunk -al ne hasonlítsuk össze ezt a non-game valamit. -
csgj #90554 Köszi! Csak akkor a kérdés az, honnan fogom tudni, mikor okozza a bugokat a boost mode, és mikor a játék? :D Nem kapcsolgathatom minden alkalommal. Az Evil Withinnél mindenesetre sokkal jobb bekapcsolva, és biztos van más ilyen régebbi játék, aminél korábban nem is használtam. -
Egy dolgot nem értek, a játékban miért van az hogy néhány dolog, illetve textúrák körvonala, esetenként a fények hatására ilyen pixeles? mintha zizegne? :D Nektek is iylen az RDR2-ben a grafika? :D -
Newfronter #90552 Dehogy képezik. Kihagyható a játékban ha nem szeretnéd csinálni. Nem is értem nálad ezt a nagy Rockstar ellenességet. A RDR2 igenis nagyon fasza lett! Csak engedd el magad, éld meg a játékot és be fog szippantani!
Nem fogsz mostanában ilyen open-world játékkal találkozni, a Cyberpunk-ig biztosan nem.
Ulthanito: Én is kicsit néztem, de nem tűnt fel hogy kimaradt volna olyan lábnyomom, aminek nem volt lenyomata. De elhiszem neked. Az egyik streamben én is láttam hogy volt ami kimaradt. Gondolom meg van határozva, hogy hol maradhat meg a lábnyom, és egy olyan rész belógott ahol meg nem. -
Nyugi. Semmi baja nem lesz tőle a PS4-nek. Játékban (régebbiekben inkább) lehetséges, hogy okoz apró gondot, de akkor maximum kikapcsolod, ha olyan nagy a probléma.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2018.10.27. 18:30:15 -
csgj #90550 Sziasztok! Okozhat problémákat a boost mode ps4 prón? Nemrég kapcsoltam csak be, korábban nem is tudtam, hol van. Most viszont fontos lett hirtelen, mert az Evil Within csak boost mode-ban fut elfogadható frame rate-tel. Aztán közben kijött a Spider-man dlc, amit el is kezdtem, és akadt benne valami fura textúra bug. (Elmúlt, csak korábban nem volt ilyen.) Ugye ilyesmit a boost mode nem okoz? Úgy tudom, csak a régebbi játékokra van hatással, amik még sima ps4-es években jöttek ki, és nem patchelték őket próra. De elgondolkodtam, vajon nem bántja-e az újabb játékokat... -
Nincs akivel közösen meg tudnám venni, listaáron meg csak fizetéskor. :D -
De nem egyfolytában. :D -
Nem. Abszolult. De tényleg. Általában szociális szarságok képzik az R* alkotások játék gerincét.
Én már a Godzilláért, is, imádkoztam a GTA V.-be, hogy történjen már valami...de nem jött...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.10.27. 15:14:24 -
Természetes folyamat a daráló, bár igaz, hogy ellenesen hosszú már ez a generáció :/ -
Az X1X-en kívül be lehet darálni már mind a 3 másikat nyugodtan. Már a GoW alatt (Pro-val) és csúnyán arcon vágott a hw korlát... ez egyre csak mélyül és PS5 bejelentésről még szó sincs. -
Katalizátor #90544 Az normális, hogy én szinte csak pókerezek a játékban? :D -
Evoluti0N #90543 Dark, te miért PS4-en játszod a RDR2-t? :D -
Az csak cinematic-ban működik. -
Nem egy sietős játék, minden elég komótosan történik, nem tudom hogy ezzel csak azt akarták erősíteni, hogy ez egy ilyen világ volt, mindenki nyugodjon le a 'csába, vagy valami technikai oka van, mindenesetre, szerintem elég jól ellát a játék alapanyag, ha nem loot-olsz gyakran akkor is van mindened kb, vadászni is csak azokat kell amiknek 'perfect' a bőre, szóval kikerülhető a sok animáció.
Nem tudom te milyen ködöt láttál eddig, de épp tegnap a hegyekben belefutottam egy olyanba hogy az orromig nem láttam, és rohadt jól nézett ki ahogy át vágott rajta a reggeli fény :)
A vadászat szerintem rohadt jó, végre nem az a oda rohanok aztán puff lelőttem húsz szarvast. Mondjuk simán lehet lóhátról is üldözni a vadat, akkor megspórolod a becserkészést. -
Ha nyomva tartod, akkor leáll a ló idővel. Ahhoz, hogy állandóan haladjon, nyomkodni kell közben. -
A sár tényleg nagyon jól néz ki, de ha megnézed jobban, akkor érdekes. Ugyanis nem minden lépésed után keletkezik nyom. Tegnap öt percig ezzel baszakodtam, hogy jól megnézzem. Fura volt, hogy lépek, és nem keletkezik nyom, vagy nem ott, ahova léptem.
-
Nem érdekes. Tényleg. -
Newfronter #90537 A hó, a sár ebben a játékban a legjobb, szinte azt lehet mondani hogy majdnem teljesen egyezik a valósággal. Pedig anno hogy tolták ezt is a tesszalációval, amikor elsőnek megjelent a játékokban. :D
Moby szavaival élve a teknó legmagasabb foka ebben a generációban. Tudom, a TLOU2 ennél nagyobbat fog rakni várhatóan, de az meg nem lesz nyitott világ.
Utoljára szerkesztette: Newfronter, 2018.10.27. 10:04:02 -
nézem a hóba végig megmarad a nyom amiket hagysz. :D nem tűnik el -
? nem értem mire gondolsz. -
Nem, ez a játék nem Pro-ra fejlesztve, se nem X-re. -
Hallod, játszottál az első résszel?
Mert annyit mondok, ne nyomogasd azt az x-et, hanem simán tartsd nyomva, mint a Ni-oH-ban. -
Igen, nem Detroit szintű karakterek, de ez egy élő világ, minden karakter egyformán "részletes"....az RDR-túl nem a grafikát vártam én sem, hanem az RDR feelinget. :D
Az egy más dolog, hogy a régihez képest ÉG és FÖLD az eltérés... :D
De itt nem csak karakterek vannak, a ps3-as acokkal, hanem mindenféle mozgó növényzet, lópisa, a hó, a víz, minden, ami nem egy textúra, hanem rendes ANYAG, ami reagál is a környezetére!
Ezt máshol nem kapod meg, sokszor még egyenként sem.
én is megyek kockulni. :D -
Newfronter #90531 Nem fogsz csalódni, túl vannak ezek a dolgok reagálva. Simán filmes érzésem van a játékkal kapcsolatban, ami nem mellesleg játékmechanikailag is kidolgozott és élvezetes, ahogy a többi Rockstar játék is. -
Amiket konkrétan leírtál, azok nálam vagy pozitívként csapódnak le, vagy semlegesként mert nem érdekelnek. Lehet ezért üt ekkorát ez a játék, mert annyira részletes, hogy aki ezt hiányolta a mostani játékokból az megkapja, akinek meg tele van a töke a tötyörészéssel, annak meg ez nem tetszik, de nem is fogja letenni mert attól függetlenül még neki is egy középszint lesz...NA MEGYEK OSZT KILOVAGLOK MÁN