status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nahh, nagyjából 10 óra játék után nem lett nedves a bugyim RDR2-től.
Kezdem azzal, hogy a játék kurva vontatott, és nem csak az első chapterben. A karakterek arca konkrétan PS3-as szintű, az NPC-ké szintén. Egyszerűen fel nem fogom, 2018-ban a Rockstar ilyet hogy csinálhat. Az átvezető videók kifejezetten rondák. A játékban a látvány nagyon szép, de nem kiemelkedő. A belső tereken, a füstön és a ködön sokat spóroltak a fejlesztők.
A kibaszott sok gomb nyomkodása az agyamra megy. Egyszerűen túltolták ezt, a kevesebb néha több. Az animációk eléggé döcögősek, az irányítás-futás-megfordulás meg egyszerűen el lett baszva.
Nem működik rendesen az útkövetés, csak a cinematic módban, az X gomb állandó nyomkodásával a faszom tele van már. A radaron az ikonok láthatatlanok, a térkép szerintem megint csak nem felhasználóbarát.
A gunplay elég szar benne szerintem, pedig ennek a játéknak pont az lenne a lényege. A vadászat frusztráló, a táborban való bóklászás borzalmas. Olyan lomha Arthur, hogy az elképesztő, egyáltalán nem realisztikus a mozgása.
A részletek és az odafigyelés látszik, ugyanakkor érthetetlen is bizonyos szempontból. A statisztikák között nincsen total playtime. A csillagos égbolt nagyon gagyi, aki ezt kódolta, az biztos nem látott még ilyet élőben. Napméretű csillagokkal szórták tele az eget. (mielőtt valamelyik nagyokos beleköt igen, a Nap is egy csillag, valóban, de a Földről szabad szemmel egyetlen másik csillag sem akkora, mint egy szilvásgombóc, csak ebben a játékban.)
Nem tudom megfogalmazni, de valami hiányzik ebből a játékból. Talán a "húha" érzés. Az a bizonyos X-faktor. Vélhetően a többi fejlesztő nőtt már fel a Rockstarhoz, és sok minőségi címet kaptunk az utóbbi években, így már nincs meg az a beszarás érzés.
Összességében egy nagy gondossággal összerakott játék, kifejezetten jó játék, de nálam a váarkozásoktól jelentősen elmarad.
7.5
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.10.27. 08:48:53