status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Amúgy a lootolással valamit csinálhatnának, mert már most rohadt uncsi mindig azt az 5 mp-es animációt végignézni:D de úgy en bloc nyugger tempó jellemzi az animációkat.. talán megszokjuk, talán nem :D
...nade, így pár óra után: hát beszarás... nem nagyon tudom kommentálni, egyszerűen gecidurva az egész, meg a részletessége :D és valszeg még semmit se láttam, mert csak most kezdtem szinte a Chapter 2-t...
Mivel az első chapter havas majdnem végig, engem őszintén az annyira nem taglózott le, lévén rühellem a havat a valóságban is, és játékokban is; kibaszott durva persze a hó meg a hónyomok meg minden, de ezt láttuk áprilisban a God of Warban már - persze jó, open worldben más, de na... azért vártam már hogy vége legyen a hóban gázolásnak, meg hiányoztak a színek :D
funfact: ha kikötözöd a lovat, akkor látszik a sárga lóhúgy alatta a hóban :'DD
...NADEVISZONT, amint elolvad a hó és megjelennek a színek a természetben körülötted, ott összevissza szartam magamat konkrétan :| :D
jézusatyaúristen, hát most így már tényleg értem, hogy miért magasztalták ennyire a grafikát... és hozzáteszem, base PS4-en tolom, szóval Pro/XONE X mégbrutálisabb lehet 4K-ban...
FPS módot próbáltam néha-néha, de nekem abszolúte nem adja... pláne ezzel a max 60 fokos FOV-val :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.10.27. 02:48:52