status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Prof William
    A nagy Spidey is Red Dead dömpingben ne feledkezzünk el az ilyen gyöngyszemekről se. :)

Most hozta meg a futár alig pár perce. Már az első rész is hatalmas kedvencem volt. A karakterek szerethetők voltak, a történet érdekes a harcrendszer meg kissé Xcom szerű. A grafika meg igazán ötletes volt. Néha olyan érzésem volt, mintha egy festményben játszottam volna.

Ezérr is örültem amikor kijött a Valkyria Chronicles 4 (ami valójában az igazi második rész). Kissé már megkoptak az emlékek, de demóját kijátszva rádöbbentem, hogy ez nekem KELL!

A történet és karakterek ismét érdekesnek és szerethetőnek tűnnek az meg külön üdítő hogy az első résszel ellentétben most nem egy kis szabadságáért küzdő ország katonái vagyunk hanem az Altanti Szövetség meglepetésszerű ellentámadását vezetjük a Birodalom fővárosa felé.

A világ egyfajta DieselPunk. Késői I.VH-s vagy éppen kora II VH. -s fejeltség de vannak mágusok (Valkűrők) valamint ragnite nevű kristály ami gyógyításra de éppen üzemanyag helyet is jó, és aminek a segítségével a tehetősebb országok olyan gigantikus hadigépeket is összetudnak.

Amint vége a munkaidőnek azonnal ki is próbálom. :)