status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Zóanagyvarázsló #90304 Ezzel jórészt még egyet is értek, sok kalandjáték vontatottá tud válni emiatt, a Broken Age túl egyszerű Act I-e után az Act II-ben kifejezetten fárasztó feladványokkal válaszoltak a kritikákra. Ez elvett a játéktól, nem hozzátett.
Viszont jó esetben nagyon is tud működni, és ha van egy-két idegesítőbb rész is, azért az összkép miatt megérik, az emlékezetesebb darabok meg külön élményként tudnak megmaradni. A Grim Fandangót úgy imádom, ahogy van (korábban is megvolt, és később a remaster is), kellenek bele nekem a puzzle-ök is, de nem azok miatt sorolom a műfaj krémjéhez, ez egyértelmű.
Talán a Thimbleweed Parkot (van PS4-re is) érdemes lehet kipróbálnod, szerintem jobb a játékmenete, szórakoztatóbbak, de nem igényelnek kevesebb gondolkodást a puzzle-ök. Nem hiszem, hogy te vagy a célcsoport, de sose lehet tudni.
Egyetértek abban, hogy lehet találni helyet a filmjátékoknak is, és mindenki eldöntheti, mennyit költ rájuk, de DarkSector most szerintem értelmezhető véleményt írt (tényleg el tud szállni ténykérdésekben is, tudom én), túlzott volt, amit érte kapott, és talán a személyének is szólt, nem csak az aktuális produkciójának.