121472
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Miért is? Van X játékom, megnézi, hogy X játékom elérhető e ott ahol vagyok, ha igen akkor elindítja, ha nem akkor meg nem. Ennyi. Ha a Microsoft meg tudta ezt oldani, akkor szerintem nekik is menne, csak akarni kéne... -
Ja, tudom én hogy megy ez. :)
De te vállaltad ezt a terhhet, bár én is az AC-t kivéve összevásároltam elég szépen. :D
Ide a rozsdást, hogy KARÁCSONYKOR az AC legalább 40% OFF-ba lesz!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.10.10. 15:19:20 -
Evoluti0N #90326 Jah. Ez lesz. :D RDR2 megjelenésekor szüneteltetésre kerül az Odyssey. :D -
Hát a Bill+egér azóta igéri kb a MS xbox-ra amióta ez a ps névváltozás be lett dobva a köztudatba, de sehol semmi. :D -
Hogy mi van? :) -
Azzal a Store régózár megbolondulna. :D -
Nagy hiba, megmondom miért.
Bele fogsz kezdeni, listaáron, jön az RDR2, leteszed AC-t, RDR2 után lehet nekiállsz, lehet nem, folytatni, és rájössz, hogy nem is emlékszel majd előtte miket csináltál, és ha akkor kezdted volna, bőven ráért volna 40% off-al. :)
-
Ez kb olyan mint xbox-on a bill+egér urban? :D -
;) -
hűha.. akkor lehet pár év múlva már országot is lehet majd váltani?
-
Evoluti0N #90318 Jah. Nekem is nagyon bejön. Megfogadtam, h várok vele, mert 2 hét múlva RDR2, aztán tegnap csak megvettem. :D -
Közeleg a PSN OnlineID-változtatás -
CptFlint #90316 Tomb Raider után bele is vetem magam. Dömping van játékokból most imádom. -
CptFlint #90315 Így van, a sima xbox one fat az nem tudja. -
Gyerekek, ez az AC Odyssey Kassandrával zseniális lett. -
Egyedül a sima Box nem asszem. -
sanya200 #90312 A god of war meg a Horizon miatt vettem leginkább :) -
CptFlint #90311 Jó döntés. Nem is szabad használtat venni, ha nem jelentősen olcsóbb. Jó játékot hozzá. God of War piszkosul jó lett. -
sanya200 #90310 köszi,utána láttam youtubon hogy szoftveresen kapta meg.Én meg azt hittem ahhoz kell külön hardver is. :) Holnapra megjön 
140 volt a god of war-al együtt.Használtat is néztem de egyszerűen 120 alatt nincs használt se,meg megveszem rá a játékot külön ugyanott vagyok.De így legalább biztos garis..stb -
CptFlint #90309 Minden ps4 tudja a hdrt. A sima is, a slim is és természetesen a pro is. -
sanya200 #90308 Köszi :)
Mondjuk egyenlőre monitoron tolom.Karira tervezek hozzá tv-t is. :) -
Evoluti0N #90307 Természetesen. -
sanya200 #90306 Sziasztok
Minden ps4 pro tudja a hdr-t? Csak mert most rendeltem meg és nincs feltüntetve a csomagoláson. -
partizan182 #90305 Thimbleweed jónak tűnik, bár az én nosztalgiám eggyel későbbről indul (DOTT). Ha lepörög a Life is strange S2 lehet bepróbáljuk, bár ezek a nagyon fix, nagyon színes UI-októl az oled nem annyira érzi jól magát (mondjuk baja még nem volt tőle).
Maffia III-mat meglestem tegnap, tudom hogy később ellaposodik de az első pár óra nagyon jó volt. Autó fizikába meg a shootingba nem vagyok éppen szerelmes, de egynek elmegy, a sztori meg a zenék nagyon betaláltak. Meglátjuk meddig bírom. -
Zóanagyvarázsló #90304 Ezzel jórészt még egyet is értek, sok kalandjáték vontatottá tud válni emiatt, a Broken Age túl egyszerű Act I-e után az Act II-ben kifejezetten fárasztó feladványokkal válaszoltak a kritikákra. Ez elvett a játéktól, nem hozzátett.
Viszont jó esetben nagyon is tud működni, és ha van egy-két idegesítőbb rész is, azért az összkép miatt megérik, az emlékezetesebb darabok meg külön élményként tudnak megmaradni. A Grim Fandangót úgy imádom, ahogy van (korábban is megvolt, és később a remaster is), kellenek bele nekem a puzzle-ök is, de nem azok miatt sorolom a műfaj krémjéhez, ez egyértelmű.
Talán a Thimbleweed Parkot (van PS4-re is) érdemes lehet kipróbálnod, szerintem jobb a játékmenete, szórakoztatóbbak, de nem igényelnek kevesebb gondolkodást a puzzle-ök. Nem hiszem, hogy te vagy a célcsoport, de sose lehet tudni.
Egyetértek abban, hogy lehet találni helyet a filmjátékoknak is, és mindenki eldöntheti, mennyit költ rájuk, de DarkSector most szerintem értelmezhető véleményt írt (tényleg el tud szállni ténykérdésekben is, tudom én), túlzott volt, amit érte kapott, és talán a személyének is szólt, nem csak az aktuális produkciójának. -
Akkor még is játék?
-
Ha az egyezik az övével a véleményed minden oké, ha nem, akkor " mitcsinyátádarky' ". Ovi. -
Ja szerintem a Detroit-ra gondol talán, így visszaolvasva max azt tudom elképzelni, mert amúgy a többi kommentben max dícsértem a játékokat. Persze ott sem a Detroitot minősítettem, hanem magát a kategóriákat hoztam össze.
Sajnálom, hogy így alakult, de én úgy érzem ha a Detroit a probléma, az egy játék, erre kár kiakadni. (már amennyiben erről van szó)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.10.08. 08:15:13 -
biztos az a baj, hogy élsz... :( :DDD
amúgy gondolom az ilyen 1-2 szavas kommentek szúrják a szemét, vagy tévednék? :D bár nem értenem, hogy miért :D -
What? :D
Lemaradtam valamiről.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.10.07. 22:24:39 -
Mert, mit csinált? -
Darky, borzaszto, amit az utobbi napokban itt muveltel. Nem voltam mar vagy egy hete, elerted, hogy a kovetkezo heten se jojjek.
Forza Horizon 4 erdekes volt, kb. 3 orat jatszottam vele, oszt inkabb ugy dontottem, GamePassostul kuldom vissza a Microsoftnak, toltak is azonnal a 3 ezer forint refundot. A GP egy ocskavastelep, ketfele jatek van benne: amivel mar jatszottam, tobbnyire 6-8 eve, meg amivel akkor se jatszanek, ha kenyszeritenek ra. Meg az exkluzivok. Ja nem, olyan nincs mar a Microsoftnak. -
nem mert 2 nappal előtte mehet a letöltés? :D -
de. mi meg store-osok nem tudjuk majd letölteni mert túlterhelődnek a szerverek :) -
:)
-
Persze, az más, emlékszem a God of Warnál is ez volt a limiteddel - de itt most gondolom (legalábbis részemről) a standardról van szó :P
az is 19k lesz legolcsóbban (576-ban állítólag holnapig még annyi) - mindenhol kb 20990-21990 HUF... :'D
mondjuk ez a játék fogja is tartani az árát szerintem, mint ahogy a GTA5 is tette/teszi... -
Hát limitált darabszámnál lehetséges hogy előre vesznek fel rendeléseket, az miatt, nehogy sokan visszamondják, mert meggondolják magukat és a nyakukon marad, de standard editionokat simán kapni. -
;) -
Szerintem sem lehet gáz, ezeket félrerakják elvileg amúgyis, szóval a tiédnek meg kell legyen ott aznap, bármikor is mész érte :)
Legalábbis nekem nem volt gondom dobozos előrendeléssel - de olyanokról én is már hallottam, hogy valaki 1-2 nappal korábban kapta meg - csak hát az ugye házhozszállítós téma, de az nekem most nem játszik semmi esetre se :) -
Akkor jó, köszönöm :)
Ha lenne ismerősöm aki ilyen boltban dolgozik, akkor valószínűleg én is a megjelenés előtt már 1-2 nappal játszhatnék vele, de sajnos nincs :D
A Yakuza demókat tegnap kipróbáltam... hát érdekes :D De nem rossz... de érdekes :D