status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Zóanagyvarázsló #90146 Ja, szinte minden nagy fórum fokozatosan sorvadt el, az új korosztályok már más kommunikációs formákat részesítenek előnyben, és lehetőség is van rájuk. A PH gyakorlatilag a kivétel. Én oda csak eladni, venni jártam, de ott a piactér/szaki jelleg eléggé boostolja valamennyire a témát. Az más kérdés, hogy sosem volt számomra csábító odaszokni, és ott is megvannak a kritizálható megrögzöttségek. Szerintem csak idő kérdése ott is a sorvadás.
Az SG meg mindenhol máshol el van/volt könyvelve junior/flamewar - korábban warez - zone-nak, ez is hozzájárulhatott ahhoz, hogy a fórumok elöregedése folyamán nem volt elég elszívóhatása. A játékos topikok is jobban éltek, amíg a mostaninál is kevesebben értették az angolt, nem volt százmillió mindenféle tematikus oldal és YouTube-on mindenre meglelhető válasz. Ma már ezekre kevesebb az igény, ahogy a nyomtatott sajtó cheatoldalaira és végigjátszásaira (vannak még ilyenek?). A mai - még ittmaradt - nagy öregek jó része meg kvázi itt élte a napjait, ma meg benézegetnek.
Persze tenni mindig lehet, jó dolog is a fejlődés és az adaptálódás, de ahhoz pénz is kell. És nem egészen értem, hogy miért ebben a topikban kell követelni a moderátoroktól, hogy az unalmas szabadidejükben hozzák vissza az aranykort.