status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Pedig több az jóval, én má lekaptam róla a keresztvizet ezügyben, de közben nagyon komoly elvitathatatlan érdemei vannak, amikről nem írtam, mert minden ami ezzel kapcsolatban leírtam inkább csak az egyensúlyt akarta megteremteni, mert a felszopása az minden sarkon megy, de:
    - ahogy írtam teli van lélekkel, ehhez elég belőle 1 órás videót nézni, Teli videójátékos kikacsintással, törődéssel, mindennel
    - rendkívül, példaértékűen van kisúlyozva. Sajnos az RDR2 is nyilván olyan lesz, hogy el lehet merülni a szarban százórákra, meg ubijátékok ilyenek, meg minden. Teli alibifossal. Namost ebben úgy van 30 óra, hogy kipiszkálsz belőle mindent. Ha csak a sztorit, az ilyen tizenhúsz. A GOW volt ilyen tökéletesre csiszolva tartalmilag (meg az infamous FL).
    - az átvezetők tényleg a legmagasabb minőségű exkluzívok szintjét hozza. Abban van egy komplett játéknyi meló, pedig én csak tizedét ha láthattam.

De nem fogok ettől több jót írni, mer úgyis ez folyik mindenhonnan. Írok inkább rosszat, azt úgyis csak én teszem, más nem vállalja a velejárókat....