status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nem azt írta, hogy cigányok lennének, de az ilyen feles vásárlások azért egyértelműen nem arról szólnak, hogy na akkor támogassuk a kiadót, meg a fejlesztő brigádot, hanem arról, hogy a lehető legolcsóbb módon játszunk a játékkal. Ide is írtam anno, hogy az ilyen felezésért én kaptam egy bant, amit nagyon körülményesen sikerült csak feloldatnom. A magyar support pl. teljesen tehetetlen volt, az amcsi support első körben lerázott, a második tag segített, de egy szóbeli "fenyítést" kaptam tőle, hogy ha tetszik egy játék vegyem meg és ne acc sharinggel próbálkozzak. A vicc az, hogy amikor említettem neki, hogy ezt a Sony papíron engedni, akkor azt mondta, hogy ez nem arról szól, hogy a tőlem 300 km-re levő netes haverral megosztok valamit, hanem a családon belüli fiókokról kellene, hogy szóljon, amikor pl. apa és fia egy géppel bír, de 2 acc-al, ez egy gesztus a Sony részéről, hogy ne kelljen nekik 2x u.a. a játékot megvenni, így kihasználni ezt netes haverral, nem etikus. Ezzel már nem tudtam vitába szállni, nem is akartam.
Ennek analógiáján haladva, valóban valamilyen szintű lopásról van szó és egy megtűrt kiskapu kijátszásáról.
Mielőtt még: Vásárolok US és GB store-ból, ha éppen ott akciós valami. Büszkén fel is vállalom, hogy digitális termékeknél, ahol semmiféle fizikai adathordozó nincs, hanem egyeseket és nullákat töltesz le, ott nem szabadna régióknak léteznie. Szinte a rasszizmus határát súrolja, hogy neked akciós áron 10.000 Ft egy játék, egy nyilván jobban kereső amcsinak, meg u.e. akciókor 4.000 Ft (nyilván nem az áfáról van szó). Ezt elfogadni nem tudom, nem is akarom és totálisan ellene is vagyok.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.09.08. 10:04:19