status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #88774
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Még annyit, hogy feleslegesen ne haragudj rám. Régen, amikor ez volt, a Gow-nál arra bukott ki pár ember, nem tudom ki, hogy van-e ugrás benen, vagy hogy HIVATALOS infó, angol nyelven eredeti forrásból be volt téve, pár bejegyzés a változásokról, semmi storyline téma, és erre lett külön topik, amire azt mondtam hogy nekem sincs ezzel semmi gondom, ha legközelebb más játékkal is ezt betartjuk, partner is voltam.
    Elnézést is kértem abban az egy esetben mikor az AC-ről vázlatosan leírtam milyen jellegű küldike érdemes számítani, azt oké, aláírtam, elnézést is kértem.
    A többi sima infó volt a játékról, meg videók.

És még a spoiler tag-ot sem használhatták a tagok,a mi aztán végképp nem érthető, hiszen erre találták ki.
    De én partner voltam, nem szóltam semmit. Most sincs baj, csak megjegyeztem, hogy ez mennyire egyszerű elfelejteni. Amit megbeszéltünk, vagy megbeszéltek valakik.

Szóval semmi problem, de azt ne mondjuk, hogy a GOW topik létrehozása az a story meg belsős spoilerek miatt volt, mert azzal kezdődött az egész, hogy lehet-e benne pl ugrani majd meg ilyenek, ez is mechanika, hogy milyen stílusú lesz a játék.

Erre moondtam akkoriban, hogy mindenkinek szubjektív ez a spoileres téma, most te mondod hogy csak hivatalos, meg Moby hogy az E3? És másnak meg lehet nem ennyire egyértelmű, mi honnan származik, meg miért előnyösebb egy hivatalos nem tudok ugrani ey játékban, mint egy hírportálról származó infó?

Én legalábbis nem láttam itt story és más akár főellenségek vagy bármi leleplezős kommentet vagy videót, mindazok mellett, hogy hangsúlyozom a spoiler tag-ot a sg felhasználó annak a tudatába nyitja meg hogy spoilert nyit meg, szóval na. Spoiler tag az ÍDIREKT erre találták ki, egy védelem, hogy a sg user ELDÖNTHESSE, ezt figyelmen kívül hagytuk, azok kedvéért, akiket még ez is zavart. Szóval nem leetne panasz. :)

Ezt csak azért írom, mert nekem fikarcnyit se jelent a dolog, nem azért mert én haragszom, vagy bárki ellen vagyok, hanem mert ezt mondtam régen, hogy képtelenség objektíven meghatározni, ha meg megszabjuk, akkor meg nehéz lesz betartani, ez történt, vagyis nem történt most.

Sőtt elnézést kértem, hogy az E3-as videókat betettem spoiler nélkül, jóindulatból.
    Mert igaz hogy a user a videóra nem köteles rányomni, de tekintettel lettem azokra, akiknek azt hittem ez a megállapodás alapján gond lehet, de láttam, hogy az csak a gow volt, és a mult. Vagy ha megegyezik a társaság, akkor még nem késő, én csináltam RE2 topikot. :)

Amúgy direkt ezért akartam az összes számomra kedves játéknak topikot, de napi 1-et lehetett nyitni, a legkedvesebbel kezdtem.
    És ez nem makacsság meg sértődöttség, csak én télleg komolyan vetetm, a társaság kedvéért, még ha akkor nem is értettem egyet.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.06.18. 19:10:41